Lid sinds

15 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Hulp gevraagd bij Scrivener

Scrivener... mijn droom en mijn nachtmerrie... Omdat ik altijd in mijn 'documenten' verdwaal op mijn laptop had ik het programma 'Scrivener' gekocht. Het verlangen naar overzicht en structuur in mijn schrijfsels deed me steeds opnieuw toch weer proberen om wegwijs te worden in Scrivener. Helaas, ik heb het bijna opgegeven, daarom deze laatste poging. Wie kan mij, liefst wonend in de buurt van Amsterdam, helpen om mij de de basis van Scrivener bij te brengen en mijn schrijfsels te ordenen/opslaan. Uiteraard tegen een vergoeding, je kunt mij mailen: olina_49@yahoo.com Ik hoop zoo dat dit lukt...

Lid sinds

6 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hoi, Ik werk al jaren met Scrivener. Vooral handig als je met een groot manuscript bezig bent. Maar ook voor kleinere projecten. Ik woon niet in de buurt van Amsterdam. Maar misschien kan ik je online op weg helpen? Waar loop je tegen aan?

Lid sinds

15 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hallo Ingeborg! Wat fijn dat je gereageerd hebt! Vandaag heb ik tijd en de moed om weer te beginnen.. Het is zo'n rommeltje van Word dokumenten en tekst die ik direct in Scrivener geplaatst heb, dat ik eerst alles maar ga kopieeren in Word en daarna opnieuw begin in Scrivener. Dan moet ik dus mijn tekst uit Word gaan importeren naar Sc. Maar dat moet ik nog uitzoeken hoe dat werkt. Ook weet ik niet hoe ik naast de tekst gebruik kan maken van het 'prikbord' Als je mij een mailtje stuur kan ik je misschien later laten weten of het gelukt is..?