Lid sinds

9 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Welke stylus en app gebruiken jullie om handgeschreven tekst om te zetten naar digitale tekst?

Ik schrijf het liefst met de hand, maar word inmiddels gek van al mijn schrijfboekjes en om handgeschreven stukken over te typen. Daarom wil ik graag een iPad waarmee ik met een stylus kan schrijven en de tekst automatisch omgezet kan worden naar digitale tekst. Hebben jullie hier ervaring mee? Ik ben heel benieuwd welke stylus en app jullie hiervoor gebruiken.

Lid sinds

9 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ik heb er zelf geen ervaring mee, maar misschien heb je wat aan deze link: https://www.schrijfop.nl/myscript-memo-van-geschr… Ikzelf schrijf ook met de hand, dus op de ouderwetse manier, maar ik vind het typen wel fijn. Juist ook ergens omdat ik tijdens het typen al foutjes ontdek, aanpassingen maak. Dit is natuurlijk voor iedereen verschillend. Ik schrijf ook vooral met de hand omdat ik notitieboekjes verzamel en ik deze heel graag wil gebruiken. Ik hoop dat je iets aan de link hebt.

Lid sinds

13 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Wat jij wil kan technisch gezien wel, maar in de praktijk eigenlijk nog niet. Met een iPad Pro en Pencil kun je redelijk goed met de hand schrijven. Deze app (https://itunes.apple.com/nl/app/notes-plus/id3742… ) kan ook handgeschreven tekst herkennen, tot op zekere hoogte. Maar dat is bedoeld voor korte notities, niet voor een roman. Ik weet dat je dit niet wil horen, maar: leer typen. Geen enkele uitgever accepteert handgeschreven manuscripten.