Lid sinds

8 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

ipad en apple…

Hey mensen, Ik heb onlangs een ipad gekocht waar ik ook teksten in Pages kan schrijven. Mijn 'vaste' computer is een Mac mini (ook met Pages). Ik vraag me af of ik zowel vanaf mijn ipad als vanaf mijn mac kan schrijven aan één document… Op dit moment kan ik wel de tekst van het een naar het andere toestel mailen of unpluggen en uploaden, maar dan moet ik telkens er wat gewijzigd is, dit handmatig synchroniseren. Volgens mij moet er wel een makkelijkere oplossing bestaan, maar die heb ik nog niet gevonden. Weet er iemand of dit mogelijk is en hoe ik dat moet instellen?

Lid sinds

9 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Als je je document in de cloud opslaat, kun je er vanaf ieder apparaat aan werken. Zelf gebruik ik een schrijfprogramma op zowel mijn iMac als mijn MacBook. Of is dit niet wat je bedoelt?

Lid sinds

8 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hey, @kiksgreggel: worden die dan automatisch geupdate op de twee toestellen? Stel, je typt wat op imac, daarna open je je macbook, staan die wijzigingen er dan in? Dat lukt me dus tot nu toe niet… De apple support heb ik al doorploegd, maar ik zie niet wat ik verkeerd doe, moet ergens een instelling zijn die niet klopt of zo. Ik ga me verdiepen in de cloud, want op dit moment werkt het niet… Ik kan wel via mijn cloudmail documenten doorsluizen, maar dat is tamelijk omslachtig.

Lid sinds

11 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Of iets als dropbox, skydrive (microsoft) of drive (google) gebruiken? Een beetje kijken wat Pages ondersteunt en dan inderdaad in de cloud werken. Is inderdaad heel handig. Ik gebruik dropbox voor al m'n schrijfsels, maar je hebt natuurlijk varianten die even goed zijn.