Lid sinds

7 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Hoe macro's maken in Word 2007 voor niet comercieel gebruik?

Hallo, Ik had een vraagje IVM macro's in word 2007 voor niet commercieel gebruik. Zal ik hem stellen? Hoe moet je in word 2007 voor niet commercieel gebruik macro's aanmaken? Alvast met veel dank!

Lid sinds

15 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid
  • Beheerder
Jordy, wat wil je doen met de macro's? Wat heb je zelf al geprobeerd? Waarom denk je dat je hier betere antwoorden krijgt dan op Google? Dit lijkt me namelijk een typisch onderwerp waar Google heel veel informatie over heeft. zie hier: http://www.gratiscursus.be/word_2007/wordles056.h… http://office.microsoft.com/nl-nl/word-help/een-m… http://www.seniorweb.nl/artikel/30722/word-macro-… Dat zijn dus de bovenste drie links in Google op zoektermen "Word 2007 Macro's". Dat had je ook zelf kunnen vinden.

Lid sinds

7 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
Dat is niet zo 1-2-3 uitgelegd. Ik doe een bescheiden poging. Zet eerst het tabblad Ontwikkelaars aan (Office-knop linksboven, klik op Opties voor Word, de optie voor dat tabblad staat op de tab Populair). Nu heb je in het lint het tabblad Ontwikkelaars. Klik daarop. Je ziet nu links opties voor macro's (geen idee hoe dit allemaal werkt als je blind bent overigens). Het principe is: klik op Macro opnemen, geef de macro een naam en start met opnemen, m.a.w. doe de dingen die je de macro wilt laten doen. De macro is na opname beschikbaar onder de knop Macro's. Je kunt ook sneltoetsen toekennen aan macro's. Kijk voor meer info ook in de Help van Word of ga naar http://office.microsoft.com/nl-nl/word-help/een-m…