Lid sinds

10 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Dutch Proofing Tools MS-Word

Wie kan mij zeggen hoe ik aan de "Dutch proofing tools" kom voor Word2007? Mijn spellingscontrole werkt alleen in het Engels en in het Frans, hoewel Word in het Nederlands geinstalleerd is. De computer vertelt mij dat ik bovengenoemde tools mis, maar niet waar ik ze vandaan kan halen. Microsoft zegt dat ik Servicepack 2 moet installeren, maar dat heb ik al gedaan. En nog steeds geen "proofing tools", dus geen spellingscontrole. En het vreet tijd, handmatig controleren. Zeker als je zo beroerd typt als ik. Help! Wie weet raad? Bij voorbaat dank.

Lid sinds

15 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid
  • Moderator
  • Beheerder
Ik denk dat je Word het beste opnieuw kunt installeren. Een spellingcontrole-taal los verkrijgen kost namelijk geld. Als je er van overtuigd bent dat je een Nederlandse Word-versie hebt moet grondig de-installeren en herinstalleren voldoende zijn. Het is in ieder geval de moeite. Mocht het daarna nog niet werken dan kun je het beste Microsoft bellen of mailen. In de prijs van je software zit ook deel voor support. edit: ik zie dat er een aparte service pack 2 is voor de spellingcontrole alleen. Dat is dus een andere dan de algemene service pack. Wellicht had je die nog niet geïnstalleerd? http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?f…

Lid sinds

12 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
ik heb hier (andere kant van de wereld) jaren geprobeerd een dutch proofing tool op mijn computer te krijgen en het bleek dat dit niet mogelijk was. Alleen spaans, engels en frans. Echt, ik heb alles geprobeerd. Voor mij is het dus een matter of heel correct schrijven en hopen dat mijn Nederlands up to date blijft :nod: Echt balen.

Lid sinds

10 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
@Dries; Die had ik dus ook al geinstalleerd, maar het helpt niks. Zal proberen Word opnieuw te installeren, anders wordt het toch weer Open Office, ben ik bang. @Sarabinde; Dat klinkt niet hoopgevend.

Lid sinds

12 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
nee, het is niet hoopgevend, ik geloof echt, na diverse 'deskundigen' geraadpleegd te hebben, dat het niet bestaat. Het bestond wel in word 2003 (als ik het goed heb, want ik ben niet zo op de hoogte van computerstuff), maar volgens mij niet in 2007. Misschien begrijp ik je niet goed? Jij woont toch in NL? Waarom heb je dan Dutch proofing tools nodig? Bij mij is alles in het engels, vandaar.

Lid sinds

10 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Dat is dus het idiote van het verhaal, Word2007 is in het Nederlands geinstalleerd, alles wordt in het NL aangegeven. Alleen de spellingscontrole, die werkt slechts in Engels en Frans. Voor overige talen heb je die onvindbare proofing tools nodig. :rolleyes:

Lid sinds

10 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
@Marjet; Ja, helpt niet. @Sarabinde; Mijn oplossing is dat ik ben overgeschakeld op Open Office. Met Dutch Proofing Tools, gratis voor niks. Mijn MS-Office gratis 60 dagen op proef-versie loopt toch over een week af, en ik heb geen zin om grof geld te betalen als het ook gratis en volledig legaal kan. OO werkt, voor mijn toepassingen in elk geval, prima. Iedereen bedankt voor jullie reacties.