Lid sinds

1 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Wensen?

Ik ben heel erg benieuwd naar tips, wensen en adviezen van jouw kant. Waar heb jij als schrijver behoefte aan?

Lid sinds

12 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker

Professionaliteit. Om het bot te zeggen: er zijn in het land nu eenmaal een aantal aanbieders, soms lokaal, soms online, die van alles voor geld aanbieden. Uit liefde voor het schrijven, vast, maar zonder professionele opleiding in het vak. Als jij die wel hebt, super, ga vooral door!

Lid sinds

9 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker

 

Ik ben best bereid om geld uit te geven voor goed advies - maar ik heb al genoeg leergeld betaald voor de obligate feedbacks die ik in doe-het-zelf boekjes ook kan vinden. 
  Maar hier, op dit forum, krijg ik meermalig goed advies van mensen die door hun niet-professionaliteit wel oorspronkelijk durven denken ... en enkelen zijn verbazingwekkend deskundig. Gratis. Laagdrempeliger kan niet.

Wil je tegen Schrijven On Line concurreren? Wat heb je te bieden? Als ik 'Sjoerd de Boer' opgoogel, dan kom ik niet uit bij proeven van bekwaamheid van een begenadigd schrijfcoach, maar bij handelsfirma's en een politicus.  

Mijn advies: plaats je CV hier bij even voorstellen, doe een jaar of wat mee op dit forum, bouw een reputatie op die mij overtuigt van je sprankelende ideeen en je didaktische vaardigheden, en dan zal ik een hoop geld over hebben voor je adviezen.

Wat bedoel je met "uitgeven van een eigen verhalenbundel" - jouw eigen of mijn eigen?  Bundel je proeven van bekwaamheid van je prijsclienten, of ben je als uitgeverij gespecialiseerd in verzamelde werken van individuele auteurs?

Waar ik (misschien als enige) behoefte aan heb: een nichemarkt-uitgever, die niche-doelgroepen kent en kan benaderen. Vooral benaderen: een kruiwagen boeken bij het Boekenhuis en al mijn tantes dumpen en een zelfverheerlijkingswebsite aanleggen, dat kan ik ook zelf wel en daar is de Vanity Press al voor. Hier zit is misschien een gaatje in de aanbod-markt van uitgeverijen.