Lid sinds

4 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Schrijfcursus

Omdat ik me op het moment graag wil richten op het verbeteren van mijn schrijfvaardigheid, ben ik me gaan verdiepen in cursussen die ik naast mijn opleiding kan volgen om mezelf verder te ontwikkelen. Hebben jullie ervaring met cursussen van bekende opleiders? Ik ben benieuwd naar hoe anderen het hebben ervaren, en waarom je wel of niet voor een bepaalde cursus zou kiezen. Ik twijfel namelijk enorm over hoe relevant het is en of het echt veel zal bijdragen aan mijn manier van schrijven.

Lid sinds

5 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Aanrader: de gefilmde lessen van Brandon Sanderson (bekend fantasy schrijver) op youtube. En zoveel mogelijk schrijfboeken verslinden, je leert uit elk boek wel iets. Met irl cursussen heb ik zelf geen ervaring. Je moet alleszins iets doen om bij te leren. Schrijven is een vak.

Lid sinds

4 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Bedankt voor de tip, Krommenaas. Dat zal ik zeker opzoeken! Verder ben ik zelf online gaan zoeken, en ik vond bijvoorbeeld een cursus bij de LOI over Creatief Schrijven. Die leek me op zich wel erg interessant. Heeft iemand daar ervaring mee?

Lid sinds

14 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Volgens mij draagt iedere cursus die je volgt iets bij. Maar belangrijk is wat jij wilt bereiken met een cursus. Wil je je taalvaardigheid vergroten? Weet je waar je zwakke punten zijn? Wil je je schrijfstijl oppoetsen of juist aan je schrijftechniek werken? Wil je je creativiteit aanboren? Of gewoon lekker schrijven? Er is voor ieder wat wils.