Lid sinds

8 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

LOI creatief schrijven of hier?

Ik wil graag beter leren schrijven en kan de keuze niet maken waar ik echt goed geschoold wordt. Of de schrijven online cursus of de cursus creatief schrijven via de LOI. Ik wil alles leren over opbouw, spanningsbogen en noem maar op. Wie kan me overtuigen van een goede keuze?

Lid sinds

8 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ik denk dat veel van de (basis)informatie die jij zoekt, ook terug te vinden is in boeken over schrijven.

Lid sinds

11 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid
  • Moderator
Ik wil alles leren over opbouw, spanningsbogen en noem maar op. Wie kan me overtuigen van een goede keuze?
Misschien moet je niet alles tegelijk willen leren; dat gaat namelijk niet. Als je onderdeel na onderdeel bij de kop pakt, leer je stap voor stap, maar wel gedegen.

Lid sinds

12 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Wat is je keuze geworden, Indrany? Ik denk als ik je topic zo lees, dat je wel het meest gebaat zult zijn met de (iets langere) cursus van LOI, dan met de cursusjes hier op schrijvenonline. Verder weet ik niet wat je ambities zijn, maar je hebt ook specifieke cursussen voor Romans schrijven, gedichten schrijven, korte verhalen schrijven....

Lid sinds

8 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hi De cursus die ik heb gekozen is inderdaad de cursus Creatief Schrijven bij de LOI. Waarom? Hij is dan wel iets duurder dan een cursus hier maar hier besteden ze ook aandacht aan: Wat is schrijven en waarom schrijven mensen? Ze gaan in op achtergronden van verschillende schrijvers uit de geschiedenis. Gebruik van termen Onderzoek doen Aandacht voor kinderboeken schrijven, gedichten, proza, blogs en columns. Stukje schrijven en vrij schrijven. Verder kunnen we ons na de basiskennis altijd verder verdiepen. Je volgt dan eventueel de verkorte versie bij de LOI ( 4 maanden) Ik ben heel benieuwd verder.

Lid sinds

8 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hey Odile, Wat leuk en dank je wel. Ik zal zeker laten weten hoe het bevalt. Ik ben nu met de eerste hoofdstukken bezig waarin ingegaan wordt op de geschiedenis van het schrijven, en een stukje psychologie. Tot op heden interessant. Als ik verder ben in de cursus zal ik zeker even een update doen hoe het gaat.