Lid sinds

7 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

schrijverschool in England

Hallo, Ik had een vraagje. Weet iemand een schrijverschool in England? Zoals script of schrijverschool in Amsterdam. Waar je echt een opleiding kan volgen. Google heeft me niet veel ver gebracht vandaar dat ik graag jullie hulp wil.

Lid sinds

15 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid
  • Moderator
  • Beheerder
Misschien gebruik je niet de juiste zoekwoorden? Zoek eens op 'creative writing course(s)'. Zoek je een cursus op afstand of in een specifieke plaats? Anders kun je de lokale educatieve instellingen het beste proberen. Het cursuslandschap is wat verder gevorderd dan in Nederland. Naast cursusinstellingen, bieden ook de meeste universiteiten Creative Writing Courses aan. Het niveau is dan wel vrij hoog.

Lid sinds

7 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ik heb ooit een Mastervak Engelstalige Feministische Literatuur aan de Lancaster University gevolgd maar dat was gewoon in het verlengde van mijn studie. Ik kreeg zelfs dubbele beurs toen. Ohh goeie tijden. Mijn dochter wil Engels gaan studeren en ik hoorde dat buitenlandse Uni's nog steeds een groot aanbod hebben. Wellicht is daar een betaalbare ingang.

Lid sinds

7 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ik heb in Engeland Creative Writing gestudeerd (aan de universiteit van Chester). Ik heb er toen voor gekozen om de volledige 3 jarige bachelor opleiding in Engeland te doen, maar de universiteit is ook aangesloten bij het Erasmus programma. Dit was wel een echte full-time studie. Chester heeft de regeling dat Creative Writing alleen als combinatie studie gedaan mag worden. Ik heb het toen gecombineerd met Communication studies. Er zijn vast ook wel cursussen te vinden, aangezien het vrij populair/groot is. Schrijven in het Engels is wel ECHT een uitdaging. Succes :)

Lid sinds

11 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Dit is eigenlijk niet eens een reactie op de laatste post (want die is van wel heel lang geleden) maar meer voor de volledigheid. Kijk eens op http://www.arvon.org/ . Daar vind je weekcursussen in het Engels met ervaren docenten.