schrijfcursus buitenland

Lid sinds

11 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker

schrijfcursus buitenland

Hoi! Ik zou het heel erg leuk vinden om komende zomer (vooruit plannen ja!) een schrijfcursus te doen in het buitenland (Engels kan, maar liever Nederlands). Ik heb al even op deze site gekeken (afdeling 'atelier') maar daar kon ik nu niets vinden. Dus ik vroeg me af: heeft iemand zoiets wel eens gedaan? Hoewatwaar? Beviel het? Ik ben overigens nadrukkelijk níet op zoek naar therapeutische schrijfactiviteiten, levensverhaalsessies enzovoorts. Gewoon lekker pennen op een berg, of zoiets. Ik ben trouwens een arme student...een luxe kasteel met jacuzzi en les van Harry Mulish zal er dus ook niet inzitten ;) Mus

Lid sinds

13 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Een aantal bezoekers van dit forum (waaronder ik) is één of meerdere keren mee geweest met de schrijfdrie- of vijfdaagse in een minuscuul dorpje in de Franse Ardennen. Kijk op www.lekkerschrijven.com om te zien of dit iets voor jou is. Via deze link http://www.schrijvenonline.org/forum/103106 kom je bij een actief topic op dit forum waar de eerstvolgende versie (mei 2011) al langzaam tot leven komt. Plezier en schrijfkilometers worden gegarandeerd.

Lid sinds

16 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid
  • Moderator
  • Administratie
  • Beheerder
Als de komende zomer wat dichterbij is kun je ook in de rubriek activiteiten (onder atelier) een lijst van cursussen en workshops in het buitenland vinden (kies bij het eerste filter "in het buitenland"): http://www.schrijvenonline.org/activiteiten Nu staan er echter geen in, maar zo rond februari/maart begint dat meestal wel te lopen.

Lid sinds

13 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Les van Harry Mulisch zal de topicstarter nooit meer krijgen :crybaby: (ook als hij/zij ooit geen armlastige student(e) meer is).

Lid sinds

9 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
Bij Rocquigny in de Franse Ardennen wordt deze zomer in Augustus weer een schrijftraining gegeven: http://www.elske.nl/frankrijk/Schrijven-Marijke_B… Er wordt o.a. ingegaan op de vraag waar je idee"en voor verhalen vandaan kunt halen en, ondanks dat ik aan inspiratie nooit een tekort heb, heb ik er afgelopen jaar een hele leerzame week gehad. Het is ze zelfs gelukt mij een paar gedichten te laten schrijven.