Lid sinds

8 maanden 1 week

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid

Voorstelstukje Sophie

Hallo iedereen,

Mijn naam is Sophie en ik ben begin dit jaar begonnen met schrijven. Ik heb op meerdere punten in mijn leven een dagboek bijgehouden en merkte dat ik schrijven erg leuk vond. Door de coronacrisis en het vele thuiszitten begon ik me te vervelen. Toen besloot ik om een kort fictie verhaal te schrijven. Ik merkte dat ik dat erg leuk vond en het een mooie manier was om met mijn gedachten ergens anders te zijn. Na een paar maanden besloot ik om me in te schrijven voor een LOI-cursus in schrijven, in de hoop deze vaardigheid te verbeteren.

Als ik de cursus heb afgerond wil ik graag mijn eigen fictieboek schrijven. Af en toe ben ik al bezig met het brainstormen voor een verhaallijn. Momenteel ben ik op zoek naar een community om meer te leren over schrijven, feedback te geven en te ontvangen en ben ik op zoek naar een schrijfgroep.

Groetjes,
Sophie

Lid sinds

13 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Welkom Sophie... Ik denk dat je hier al wat kwijt kunt en hebt gevonden wat je zoekt. Ik ken de cursus van LOI niet (wel LOI, en vind het wel een goede opleidingsverstrekker), maar het zal je in ieder geval wel het één en ander bijbrengen denk ik en verder schrijven, schrijven, schrijven... :D Kijk uit om iets van je te lezen.