Ronny Simon

Lid sinds

2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Ronny Simon

Ben nieuw hier en wil me even voorstellen. Heb onlangs mijn eerste manuscript klaar en ik ga nu een traject in om te kijken of ik het boek in eigen beheer uitgeef of via een uitgeverij. Ik heb al een crowdfunding campagne opgezet en die loopt tot mijn verbazing aardig. Het wordt mijn debuutroman in de categorie fictie. Ik heb al een ISBN nummer en een eigen website, speciaal voor het boek.

De titel is: OUD VET. 

Oud vet vertelt een verhaal van een man die zijn leven nooit heeft willen leven. Walgt van zijn karakter en uiteindelijk een slachtoffer wordt van de Corona-crisis. Het verhaal beschrijft zijn levensloop. Zijn haat/liefde verhouding met zijn penis, die hij Japie noemt. Zijn drank-, coke- en seksverslaving, zijn gevangenisleven in Zwitserland, zijn reizen, zijn twee moeders, zijn relaties en de biecht van zijn vader.

Lid sinds

1 maand 4 weken

Rol

  • Gewone gebruiker

Hoi Romy!

Leuk dat je ook bezig met schrijven bent. Zou je wat meer over je boek willen vertellen? Dan zou ik het best willen lezen.  Hoe ben je op het idee gekomen om dat boek zo te schrijven?

Lid sinds

11 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid
  • Moderator

Zou je wat meer over je boek willen vertellen? Dan zou ik het best willen lezen.  Hoe ben je op het idee gekomen om dat boek zo te schrijven?

Goed idee! Dat zou precies iets zijn voor het onderdeel Boekpresentaties, elders hier op de site.