Lid sinds

1 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Leuk hier te zijn

Goedemorgen,

Mijn naam is Bernard, ik ben inmiddels 52 jaar oud en woon in het zuiden van Nederland.

In het verleden ben ik al eens lid geweest van deze community, maar op een bepaald moment sneeuwde alles weer onder door de bezigheden van alledag; jullie zullen er beslist over kunnen meepraten.

Hoe dan ook, ik heb altijd graag geschreven en nu het wat rustiger om mij heen is, met name qua werk, is dit wat mij betreft een goed moment om het schrijven weer op te pakken.

Leuk dat er zoveel mensen zijn en we komen elkaar op het forum of op een andere manier beslist nog tegen.

 

Met vriendelijke groeten,

Bernard

 

Lid sinds

9 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Dag Bernard,

Welkom terug dan! Inderdaad de perfecte tijd om het schrijven weer op te pakken. Wat voor verhalen/genres schrijf je graag?

Lid sinds

1 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Horror/Fantasy .... dit zijn met name de genres waar ik altijd in het bijzonder in geinteresseerd ben geweest. Ik denk zelf dat je uiteindelijk gaat schrijven over datgene waar je ook graag over leest. Naar mijn mening sluit dit dan qua gevoel goed bij je aan op het moment dat je ervoor gaat zitten. Ook qua onderwerpen sluit dit dan vaak aan bij je gedachten en fantasieen. Maar dat is mijn persoonlijke opvatting.

 

Lid sinds

9 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Dat ben ik met je eens! Ook omdat inspiratie komt uit de verhalen die je leest (en kijkt). Ik ben ook een verstokte fantasyliefhebber.

Nu ben ik wel heel benieuwd geworden naar wat je schrijft. Ga je misschien en fragment van je werk op proeflezen zetten?