Lid sinds

1 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker

Ellyschrijft

Hallo, ik ben Elly Vos, 39 jaar. Als kind wilde ik al schrijfster worden, maar koos tenslotte voor een baan in de zorg. In 2017 belandde ik in de langdurige ziektewet en begon het toch weer te kriebelen. Nu heb ik mijn eerste debuutroman geschreven en ligt hij bij mijn schrijfcoach. In het najaar ligt hij, als alles goed gaat, in de winkels. 

Mijn eerste boek, een psychologische roman, is gebaseerd op mijn eigen leven, gecombineerd met een dosis fantasie. Nu is het tijd om na te denken over een volgend onderwerp. Wordt het een thriller, een drama of toch een roman?

Lid sinds

1 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker

Hoi Elly,

Leuk te lezen hoe het schrijven zich ook in jou leven heeft vervlochten. Het deed me erg denken aan mijn band met het schrijven. Na één van mijn eerste opstellen op de lagere school was ik er ook van overtuigt dat ik schrijver zou gaan worden. Een droom die ik zeker een decennium vasthield. Het leven bracht me op latere leeftijd toch in banen met een meer solide toekomstperspectief.

Opeens werd ik door ziekte totaal buitenspel gezet. Ik vond dat verschrikkelijk want ik was zeer van mijn werk gaan houden en miste vooral de sociale contacten en uitdagingen van het werk.

Toen ben ik echt veel gaan schrijven. Aanvankelijk om zaken te verwerken maar al snel werd het veel meer. Dankzij het schrijven heb ik toch weer een soort leven. Een leven waarin ik van alles meemaak en me weer goed in zaken kan verdiepen.

Ik ben heel benieuwd naar je boek, laat je het weten als het te koop is?

Veel schrijfplezier, Jacobus

Lid sinds

11 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid
  • Moderator

Welkom op Schrijven Online, ellyschrijft. Veel succes met je debuut! We hebben op de site het onderdeel Boekpresentatie, daar kun je vertellen over de totstandkoming van je boek. Dat lezen we altijd graag.