Lid sinds

3 maanden 1 week

Rol

  • Gewone gebruiker

Mag ik me even voorstellen

Ik moet toegeven dat ik dit altijd lastig vind, maar ik zal het proberen. Nou hier gaan we dan:

Waar zal ik beginnen... nou, mijn naam is Polovinci en ik ben verslaafd aan mythologie. Phew, dat was ongemakkelijk.

Maar even serieus: Mijn online/bij naam is Polovinci, mijn echte naam is Leon, ik ben 30 jaar oud en kom uit Noord-Brabant. Ik studeer management toerisme en, ja, je raadt het misschien al, ik houd van reizen. Mijn andere hobby's zijn lezen, muziek, geschiedenis, mythologie en natuurlijk schrijven.

Van kleins af aan ben ik al bezig met schrijven. In mijn vroege tienerjaren schreef ik wel eens rapteksten, dit was toen hip. Hier en daar schreef ik wel eens een gedicht of een kort verhaaltje. Ik heb jaren gespeeld met het idee om een boek te schrijven maar dat bleef ik maar steeds uitstellen omdat ik steeds maar niet het juiste onderwerp kon vinden. Tot ongeveer twee jaar terug, toen ik een droom had (ik weet het, klinkt vreemd of misschien zelfs cliché) en de gebeurtenissen uit deze droom zijn de inspiratie geworden voor het verhaal van mijn boek.
Ik schrijf hoofdzakelijk in het Engels, zo ook dit verhaal. Ik ben nog lang niet klaar met dit verhaal maar ben toch al een gedeelte aan het vertalen omdat een aantal mensen om me heen het verhaal graag zouden (proef) lezen maar het lastig vinden om dit in het Engels te doen. 
En man o man, wat is schrijven lastig in het Nederlands als je Engels bent gewend, ook al is Nederlands mijn moeder taal.

Ik denk dat dit het wel zo'n beetje is. Mochten er vragen zijn, stel ze gerust!

Lid sinds

4 maanden 2 weken

Rol

  • Gewone gebruiker

mag jij je even voorstellen? nou ik weet het nog niet hoor. Misschien mag dat wel niet.

welkom man. Ik weet hoe moeilijk die vertaling slag is, ik heb hetzelfde moeten doen dus als je tips wilt ik kan misschien helpen. Heel misschien.