Lid sinds

3 maanden 2 weken

Rol

  • Gewone gebruiker

Voorstellen - Zdetae

Hallo lezers,

Ik ben Zdetae, niet mijn echte naam, en ik heb me zojuist ingeschreven bij schrijversonline. Al jaren houd ik een soort dagboek bij online, en heb ik inmiddels meer dan 1400 verhalen. Soms laat ik wel eens een verhaaltje aan iemand her en der lezen, en mensen zeggen dan altijd: 'Wat schrijf je prettig.' of 'Zou je niet eens een boek gaan schrijven.'.

Een boek schrijven is iets wat ik al erg lang wil, maar ik zie door de bomen (wat ik allemaal heb opgeschreven in mijn eigen verhalen) het bos niet meer. Er is zó veel gebeurd. Ik heb een berg vervelende dingen meegemaakt en heb daarna vanaf mijn zeventiende op een hoop verschillende afdelingen verbleven. Maar ik wil zo graag délen. Schrijven, délen wat er is gebeurd. Daarom schrijf ik ook die verhalen. Zodat ik niet ze niet vergeet. 

Ik ga hier maar eens de fora doorspitten en kijken wat er blijft hangen. Zou ook misschien een groepje schrijvers kunnen vinden, want alleen schrijven is maar alleen hè? Ik schrijf non-fictie. 

Als jij je in de bovenstaande dingen herkent, schroom niet om een berichtje te sturen.

Groetjes,

Zdetae.

Lid sinds

4 maanden 2 weken

Rol

  • Gewone gebruiker

welkom op het forum Zdetae, dat is een hele berg met verhalen en dat is inderdaad moeilijk om uit te spitten waar je moet beginnen.