Lid sinds

1 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker

Mag ik me even voorstellen

Dag iedereen,

Laat ik me even voorstellen. Ik ben Kris, producer-muzikant (hobby) die al heel wat muziek gecomponeerd heb , enkel instrumentaal, want teksten schrijven is echt niet voor mij weggelegd. Verleden week heeft er iemand een tekst naar mij gestuurd en ik heb geprobeerd om daar muziek op te zetten. Ik vond dat het resultaat zeer bevredigend was. Helaas is die kerel met andere muzikanten in zee gegaan. Ik zoek dus mensen die hun teksten in leen geven om er muziek op (proberen) te zetten. Ik zeg niet dat het altijd zal lukken, maar tot hiertoe ben ik positief. De teksten zouden wel een minimum aan ritme moeten hebben.

Als je wil kan ik eventueel een indruk van een nummer met (Nederlandstalige) tekst doorsturen om te beluisteren, dan weet je wat mijn bedoeling is.

Tot hoors,

Kris

 

Lid sinds

1 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker

welkom Kris

ehm in welke taal zoek je de muziek en wat voor muziek maak je want ehm, af en toe komen er liedjes met tekst in mijn hoofd waar ik nix mee kan.

 

Lid sinds

1 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker

ik heb tot nu toe vooral engelse liedje in mijn hoofd maar als je ooit erover wilt hebben ik zou graag willen samen werken en anders ik hoop dat je iemand vind om mee samen te werken

cya around

Lid sinds

1 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker

Ik kan maar proberen. Het enige wat voor mij moeilijk gaat zijn, is het inzingen van die teksten. De Engelse taal en vooral de goede uitspraak gaat van mij wel wat oefening vergen. Ik heb wel ervaring met het zingen van tweede stem in mijn band, en dat is voornamelijk in het Engels.

Hoe zou jij het praktisch aanpakken ?

grtz,Kris

Lid sinds

12 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Interessant... Al denk ik niet dat ik hier geschikt voor ben... Toeval wil trouwens dat ik net deze week Rocket man heb gezien (over Elton John), en ook hij bleek niet in staat zijn eigen teksten te verzinnen en altijd gebruik gemaakt te hebben van een tekstschrijver.

Veel succes in ieder geval.