Lid sinds

6 maanden 2 weken

Rol

  • Gewone gebruiker

Hi, hier is Thea van Dijk

Mijn naam is Thea van Dijk. In februari 2019 is mijn boek 'Loslaten in Liefde' uitgegeven door Uitgeverij Elikser. Doel van dit boek is de bekendheid van psychisch geweld te bevorderen. Psychisch geweld is nauwelijks herkenbaar, niet bewijsbaar en in Nederland niet strafbaar, maar mogelijk nog traumatischer dan andere vormen van huiselijk geweld. Het boek is laagdrempelig geschreven om ook mensen te bereiken die niet gewend zijn aan wetenschappelijke of semi-wetenschappelijke literatuur.

Lid sinds

8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Hoi Thea,

Wat leuk om te horen dat je boek is uitgegeven door een 'echte' uitgever. Erg interessant onderwerp. Ik lees er graag meer over.

Wat zijn je verdere plannen nu? En ik ben benieuwd naar hoe je het schrijven over zo'n (heftig?) onderwerp hebt ervaren? :-) 

Lid sinds

6 maanden 3 weken

Rol

  • Gewone gebruiker

welcom Thea. Geveliciteerd met het publiceren va ndat boek. Een boek met een onderwerp die heel dichtbij huis komt bij mij

Lid sinds

6 maanden 2 weken

Rol

  • Gewone gebruiker

Als antwoord op door waterlelie

Hi Waterlelie,

Het uitgeefproces bij Elikser was prima. Alles wordt gedaan, alles wordt in overleg gedaan tot en met het organiseren van de boekpresentatie aan toe, ben daar erg blij mee.

Ik had wel plannen om weer te schrijven, maar zeker nadat ik een facebookpagina en een blog had geopend is er een lawine van reacties losgekomen. Ik ben nu dagelijks 4-5 uur bezig met het beantwoorden van berichten op messenger en app, tijd om verder te schrijven is er nauwelijks.

Het schrijven van het boek zelf was heftig, het is autobiografisch, en het schrijven is een goede manier geweest om dingen duidelijk te krijgen. Daarnaast heb ik bergen literatuur gelezen over het onderwerp, dus ik ben redelijk ervaringsdeskundig geworden :)

 

 

Lid sinds

8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Als antwoord op door Thea van Dijk

Leuk om te horen dat het zo prima is gelopen!

 

Ik kan me goed voorstellen dat je er onwijs veel reacties op hebt gehad. Erg aardig van je dat je de tijd neemt om op al die reacties te reageren.

Ik hoop dat het schrijven van dit boek je geholpen heeft bij reis, wat die reis ook mag zijn.

Veel succes nog bij alles wat je gaat doen!

Lid sinds

9 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Ja, indrukwekkend wat je vertelt, Thea. Het allerbeste met je goede werk!

Als je weer zou willen schrijven, zou je dan meer over het echte leven schrijven, of misschien iets van fictie?

Lid sinds

6 maanden 2 weken

Rol

  • Gewone gebruiker

Diana Silver, ik heb genoeg materiaal om nog vijf boeken te schrijven, maar het is ook mijn taak naar 'partners van' te luisteren, hen waar mogelijk te helpen, te bevestigen, te verwijzen en bij te staan. Dat neemt een groot deel van mijn dag in beslag. Voor mij en mijn lotgenoten is dat voor nu even het 'echte leven', en we hopen allemaal dat er nog een ander, meer liefdevol leven, voor ons mogelijk is.