Lid sinds

4 maanden 2 weken

Rol

  • Gewone gebruiker

Hallo vanuit fantasy land, Riganthor hier

hallo volk

dus ik heb dit forum gevonden omdat ik mensen zoek om samen mee te schrijven om feedback te vangen en beter te worden in schrijven, ik ben nogal slecht met details. 
maar een beetje over mij, ik ben nu 27 jaar oud en verzin al sinds mijn 10e verhalen maar ik schreef ze nooit op. dat veranderde een jaar geleden toen ik wattpad joinde ( ik weet het maar het geeft mij motivatie). Daar heb ik nu 3 short fantasy verhalen staan. en als ik short zeg bedoel ik ook echt heel kort. Deze verhalen zijn in het Engels omdat tot nu toe ik ze meestal aan wat engelse vrienden liet lezen naast de paar nederlanders waar ik contact mee heb. 
Ik ben nu langzaam bezig met het bouwen naar het schrijven van mijn eigen boek en mijn doel is gewoon om de verhalen die ik over de jaren heb verzonnen op een manier op papier te krijgen, natuurlijk niet helemaal zoals ik ze heb verzonnen over de jaren want als jong kind maak je interressante verhalen.
ik heb een interresse in geschiedenis ( heb net een kookboek met middeleeuwse recepten gekocht) en ben een IT  beheerder.
mijn naam komt uit een fantasy boek waar ik het aller eerste probeerde iets neer te schrijven ( die is nu on-hold) een ontdekkings reiziger/schipper ( ben de naam kwijt sry) noemde ik riganthor en gezien dat ik op de waterscouts heb gezeten werd het mijn alias

dus ehm hallo 

Lid sinds

10 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid
  • Moderator

Hoi Riganthor, plaats eens een verhaaltje op Proeflezen, hier op de site voor feedback.
Doe dat wel in het Nederlands, we zijn benieuwd naar je creaties.

Lid sinds

9 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Hoi, welkom! Leuk, ultrakorte fantasy verhalen. Een originele insteek, vind ik. Heb er ooit over gedacht iets naar een online uitgever te sturen?

Lid sinds

9 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Ik denk dat ik wel wat uitgeefplatforms ken die aan (ultra-)korte verhalen doen, tenminste in het Engelse taalgebied. Meerdere daarvan zijn specifiek toegespitst op fantasy.

Lid sinds

2 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Welkom Riganthor, ik raad je aan om het boek (manuscript) dat je wil uitgeven te schrijven in jouw moedertaal, mij hebben ze dit ook aangeraden. Ik had het ook overwogen om te schrijven in het Engels. Mij hadden ze dit afgeraden omdat je een betere feeling hebt in je moedertaal en deze taal beheers je het best, zodat je het meeste uit jezelf kan halen als schrijver. Als IT-beheerder vermoed ik dat jouw Engels excellent is, maar dit kan nog steeds niet op tegen de moedertaal.

Nou goed, ik vind het fantastisch dat er nog iemand interesse heeft in het schrijven van fantasy. Ik schrijf ook het liefste fantasy (of Science-Fiction. ) Mij spreekt dit genre het meest aan, omwille van de schrijfvrijheid. Schrijvers hebben geen gebrek aan fantasie. Als je graag kortverhalen schrijft, kijk eens naar de wedstrijden. Elk jaar zijn er enkele wedstrijden die rond fantasie schrijven gaan. 

Om het kort te houden, welkom op ons forum. Ik wens je nog veel schrijfplezier toe.

Lid sinds

7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Welkom Riganthor,

Leuk om te lezen dat ook jij graag fantasy verhalen schrijft. Persoonlijk vindt ik die gerne ook het interessants om over te schrijven. Ik las hierboven dat je al een stukje had geplaatst. Leuk! Ik zal het lezen. Veel schrijfplezier gewenst. En ik weet zeker dat je genoeg advies op deze website zal vinden. 

Lid sinds

4 maanden 2 weken

Rol

  • Gewone gebruiker

Ik ben nu bezig met een setup voor een fatasie boek en deze gaat eerst in het nederlands geschreven worden. sci-fi is een interressante niche waar ik een dag hoop ook een verhaal van te schrijven want ik heb wel een paar ideeën.