Lid sinds

5 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Aangenaam, ik ben Belle.

9 maart 2019 - 18:38
Om niet meteen met de deur in huis te vallen zal ik mezelf even netjes voorstellen, Mijn naam is BelleAdore het liefst omschrijf ik mezelf als een lieve, mooie, spontane, levendige meid die in haar vrijetijd graag schrijft. Ik vrees helaas dat sommige mensen waaronder mijn geliefde schoonmoeder dat zullen betwisten ;-) Over heksen gesproken, ik voel me soms als een kat die net met haar 9e leven is begonnen. Terug blikkend op de voorgaande levens heb ik veel leuke ervaringen op gedaan die ik graag voor mezelf op papier wil zetten. Het zal geen autobiografie worden, stel je voor ''Een memoires van een gekwalificeerde tinderella''. Nee, mijn verhaal zal een roman/chic flic worden die losjes gebaseerd is op waar gebeurde feiten. Ik voel me hier nog wel een beetje verlegen en ook tot zekere zin als een soort van vis uit het water. Ik ben namelijk dislectisch, foutloos schrijven, gramaticale correctheid, mooie zinnen creeren en opbouwen is voor mij een hele uitdaging. Een kunst die ik graag wil leren. Het voelt nog een beetje als een Femke Louise die tegen Jay-Z zegt: Hey, ik ben ook een rapper! Maar zoals we bij Femke Louise hebben gezien, oefening baard kunst!

Lid sinds

10 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
9 maart 2019 - 23:25
Welkom Belle, Laat anderen je niet weerhouden om te doen waar je van houdt. Mijn zus twijfelt ook over mijn eigen kunnen, maar dat motiveert mij alleen meer om door te blijven schrijven. Ik vind trouwens dat je heel fijn schrijft en ik zou nooit hebben gedacht dat je dyslectisch bent. Ga door en veel succes met schrijven!

Lid sinds

5 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
10 maart 2019 - 14:39
Welkom Belle, Ik vind trouwens dat je heel fijn schrijft en ik zou nooit hebben gedacht dat je dyslectisch bent. Ga door en veel succes met schrijven!
Dankje voor de complimenten en de reactie.

Lid sinds

9 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
11 maart 2019 - 13:25
Welkom op dit forum. :) Laat niemand bepalen welke dromen jij hebt en wat jij ermee zou moeten doen. Jij moet uiteindelijk bepalen wat je met je leven doet en daarin zijn de dingen die jij doet juist van het uiterste belang. Dat is trouwens makkelijker gezegd dan gedaan, dat weet ik ook wel. Ik wens je veel succes met schrijven, maar vooral ook veel plezier ^^