Lid sinds

3 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

mrlssgrs

Graag wil ik me even voorstellen op dit Forum. Ik ben nog geen schrijver en heb nog niets geproduceerd op dit gebied, maar ik wil graag onderzoeken of ik het zou kunnen. Ergens in mijn hoofd speel ik met de gedachte om ooit een verhaal te schrijven. Ik weet nog niet waarover en wanneer en al helemaal niet of ik het kan. Dit forum leek me een prachtige kans om te proberen of ik iets zinnigs kan produceren. En dan ook nog de kans om er feedback op te krijgen. Waar kun je meer leren dan op een plaats waar allemaal lerende mensen zijn. Ik ben een vrouw van 46 jaar en heb een full time baan waarbij ik heel veel mensen leer kennen. Verhalen genoeg dus. Bovendien heb ik de eerste 13 jaar van mijn carrière in het onderwijs gewerkt en ook daar ligt nog heel veel inspiratie voor boeken. Maar het schrijven van een (goed) kinderboek is mij nog even een brug te ver. Eerst maar eens onderzoeken of ik verhalen voor mezelf kan schrijven. Ik kijk erg uit naar de feedback zodat ik kan ontdekken of ik op deze route verder moet gaan of vooral een andere hobby moet gaan zoeken. Groet, Marlies

Lid sinds

9 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
Welkom Marlies, Misschien kan je meedoen met wedstrijden voor korte verhalen, dat had mij geholpen om aan een boek te werken. Een hele goede introductie in de schrijfwereld waar ik veel aan had. Je leert nieuwe mensen kennen en je hoort nieuwe verhalen. Ideeën en inspiratie! Veel succes verder!

Lid sinds

8 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Welkom op dit forum, Volgens mij is schrijven iets wat iedereen wel kan, maar waar de een net wat meer in geoefend is dan een ander. Gewoon, door het te doen. Ik denk zelf dat als je het veel doen, je er veel van leert, en dat je het uiteindelijk wel kan. Maar tegelijkertijd is het dan ook de vraag, hoe goed wil je het kunnen? En bij welk punt vind je dat je 'het kan'? Dat is iets wat je uiteindelijk zelf het beste kan zeggen, denk ik. Hoe dan ook, ik wens je veel plezier met schrijven! :)

Lid sinds

3 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Dank jullie wel! Leuke tip van die wedstrijden. Ik vind de weekopdrachten ook leuk. En inderdaad gewoon maar doen.