Lid sinds

12 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

kevinh

Ik ben kevin en ben 16 jaar. En mijn hobby is de efteling. Ik ben begonnen met schrijven omdat ik iets wilde doen naast efteling omdat dat nogal irritant begint te worden omdat ik niets meer te doen heb daarmee. niet dat ik ben gaan schrijven omdat ik daar als eerste bij kwam hoor, ik schreef al vaker kleine teksten. Ik begin net met schrijven en ben bezig met mijn eerste boek(zit nu eigenlijk al vast :P) maar vind het wel leuk. O ja, mochten er spelfouten in mijn post zitten, sorry dan. Ben geloof ik een beetje dyslecties ofzo.

Lid sinds

12 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hoi Kevin en welkom. Ik ken dat. Ben ook een beetje dyslectisch. Het eerste stukje dat ik plaatste noemde ik een "colum" en heb er gewoon tig keer overheen gelezen. Maar de mede- forumlezers zijn heel aardig, hoor. :p Veel schrijfplezier, E

Lid sinds

13 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
Van harte welkom Kevin. Wat is er zo leuk aan de Efteling? En je woont daar dan ook dicht in de buurt? Vande Efteling en schrijven kun je trouwens een gecombineerde hobby maken. Veel fun op de site hier! Groet D.

Lid sinds

12 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ha Kevinh ik ben erg benieuwd naar wat je schrijft na deze bijzondere introductie. Ben je fan van het atractiepark de Efteling? Of het sprookjesbos, de merchandise. Ik ben heel benieuwd.

Lid sinds

12 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ik ga er niet zo vaak naar toe hoor, maar hou me er wel 24 uur per dag mee bezig, de laatste tijd zit ik me vaak te vervelen en ben daarom aan iets nieuws begonnen, schrijven. Ik vind alles van de efteling leuk, Alles wat achter de attracties zit enzo, het is natuurlijk een attractiepark als geen ander.