Lid sinds

12 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

da's een lastige - amarin

Daar heb ik dus vijf minuten over na zitten denken wat het onderwerp zou zijn. Oké, ik ben nieuw hier, maar dat is direct al duidelijk als je bij het forum "even voorstellen" je bericht zet. Eigenlijk heb ik nu al heel veel over mijzelf verteld als je er goed over nadenkt. Ik ben een perfectionist, dus besluiteloos; wie denkt er nu vijf minuten na wat er bij "onderwerp" ingevuld moet worden. De rest laat ik maar aan jullie om in te vullen. Eerst maar even de basis informatie: ik ben een 47-jarige internaatleidster die gelukkig getrouwd is. Ik bedoel dus dat ik gelukkig ben in mijn huwelijk, dus niet op die manier van " pfffffffff, gelukkig, ik ben getrouwd". Sinds een paar maanden schrijf ik korte verhalen gebaseerd op een vleugje waarheid met een heleboel fantasie. Toen ik een paar familieleden en kennissen deelgenoot had gemaakt van mijn verzinsels kreeg ik de vraag waarom ik niet méér schreef. Zo is de ellende begonnen. Ja, ellende, want nu zit ik dus telkens met verhalen in mijn hoofd, kan ik daardoor niet slapen en zit ik regelmatig mijn polsen te masseren, omdat ik weer veel te lang heb zitten rammelen op de toetsen van mijn laptop. Goed, ik hoef hier natuurlijk niet een kompleet verhaal van te maken, maar het was mijn bedoeling om mij in het kort te profileren. Of dat "kort" gelukt is betwijfel ik. Uiteindelijk is het mijn bedoeling om mijn korte verhalen te laten uitgeven, maar dat vind ik best ingewikkeld. Ik heb hier ook al veel over gelezen in de forums op deze site en heb daar veel aan gehad. Daarnaast zou ik wel eens iets willen laten proeflezen en op die manier aftasten wat "men" van mijn schrijfstijl vindt. Mijn intentie is mensen een leuk verhaal te laten lezen waar ze zo nu en dan bij kunnen lachen. Glimlachen is ook goed. Nou, dat was het wel, geloof ik. Nu moet ik eindelijk eens een besluit nemen welke foto ik bij mijn profiel wil zetten :)

Lid sinds

13 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Er zijn veel foto's om uit te kiezen, maar deze is errug leuk. Welkom Amarin. Hoe kort zijn jouw verhalen en kan je iets meer zeggen over het genre. Veel fantasie, maar dan hoeft het nog geen fantasy te zijn. Veel plezier hier op het forum.

Lid sinds

13 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Welkom Amarin!
Sinds een paar maanden schrijf ik korte verhalen gebaseerd op een vleugje waarheid met een heleboel fantasie.
Ga je nog iets van jezelf plaatsen bij proeflezen? :p Schrijf en/of lees je ook esoterische verhalen/boeken?

Lid sinds

12 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Dank jullie wel voor jullie warm onthaal. Zjaan: ik heb een besluit genomen over de foto, maar nu moet ik nog uitvogelen hoe ik hem erop krijg. Dat kost wat tijd bij mij. Four Seasons: ik ga zeker wat plaatsen bij het proeflezen, maar ook dat moet ik nog uitvogelen plús dat ik nog moet kiezen welke ik laat proeflezen. Het zweet staat me bij voorbaat al op het voorhoofd om te moeten kiezen uit zo'n 75 korte verhalen. En nu zal ik een bekentenis doen waarbij mij het schaamrood op de kaken komt: wat zijn esoterische verhalen? Nee, wacht, zeg niks. Ik pak eerst een woordenboek. Moment...nee, kan ik nu zeggen, die lees of schrijf ik niet.

Lid sinds

12 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Tadaaaa! Hoe vinden jullie deze foto? En het kostte me niet eens zoveel moeite om het voor elkaar te krijgen.

Lid sinds

13 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ik heb niks gezegd :p (en mijn eerdere berichtje aangepast :nod: ) Nogmaals welkom.

Lid sinds

12 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Heel erg welkom, je zal je wel vermaken hier. Je vermaakte ons alvast met je voorstelling, dus dat zit wel goed. Ik moest trouwens nadenken bij je onderwerp 'dat is een lastige', ik vroeg me af of het over de persoon ging, of over het voorstellen zelf :p

Lid sinds

12 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Jocoja: ik ben wel van plan om iets te laten proeflezen, maar ik zit ermee dat mijn stukjes meestal zo'n 750 woorden zijn. Dan moet ik een fragment doen, waardoor de opbouw (en de lol) wegvalt. Daar zullen jullie ook wel moeite mee hebben, maar ik weet nog niet zo goed hoe ik dat dan moet oplossen. Of ik plaats het gewoon en ik zie wel of 'men' het inkort. Daarmee doe ik mijn karakter geweld aan, want eigenlijk ben ik een braaf mens die doet wat men vraagt/opdraagt. Hahaaa! Maar niet heus. Maar alle gekheid op een stokje: het blijft lastig om een kort-verhaal-fragment te plaatsen en jullie een indruk te geven van mijn hersenspinsels. 't Is net zoiets als een mop vertellen en de clou weglaten. Gjaia: eigenlijk allebei nu ik er goed over nadenk. Ik kan voor mijzelf lastig zijn. Errug lastig. Bovendien vond ik het inderdaad erg lastig om in 1 of 2 woorden een onderwerp aan te geven. Zelfs het beantwoorden van jullie vragen vind ik al onmogelijk om in het kort te doen. :D