Lid sinds

3 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Aniara

Hoi allemaal, Ik kijk al een tijdje rond hier op het forum (eerst als gast toen als lid) en vond het nu toch wel eens tijd me voor te stellen. Ik zit er alleen nog niet zo op te wachten om mijn echte naam op het forum te gebruiken dus houden we het lekker op Aniara. Ik ben 23 jaar oud en schrijf al zo lang als ik kán schrijven. Dat begon met pen en papier en verhaaltjes over een meisje dat "op de hij" liep en daar een "ader" tegenkwam, om maar een voorbeeld te noemen. Daarna kwam de fanfictie en de zogenaamd originele verhalen - die eigenlijk wel erg veel leken op verhalen die al bestonden. Sinds 2007 doe ik elk jaar mee aan de NaNoWriMo en tot nu toe heb ik elk jaar in november netjes 50.000 woorden weten te tikken (laten we het maar niet hebben over de kwaliteit). Nu vond ik het wel eens tijd om serieus met schrijven bezig te gaan. Afgelopen NaNoWriMo heb ik de eerste versie van een verhaal geschreven en sinds een maand of twee ben ik druk bezig om dat te herschrijven en bijbehorend onderzoek te doen. Rondkijken op het forum heeft me daarbij al een hoop tips opgeleverd en hopelijk worden dat er nog meer :) Aniara

Lid sinds

3 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Welkom Aniara! Ook al zit ik ook nog maar net (weer) op het forum ;) Ik heb altijd bewondering voor mensen die NaNoWriMo weten af te maken, ik ben nooit zelfs maar in de buurt gekomen! Maar goed, mijn vingers weigeren dan ook door te tikken als ik niet precies weet waar het naartoe moet én tevreden ben met wat er al staat. Heel veel succes en plezier met herschrijven!

Lid sinds

3 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Dank je! De NaNoWriMo is vooral een kwestie van je perfectionisme opzij zetten, denk ik. Ik vind het in ieder geval altijd een fijn moment om eens wat met al die ideeën in mijn hoofd te doen, zonder dat het meteen helemaal goed uitgewerkt "moet" zijn :)

Lid sinds

3 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hoi! Het gaat wel goed met mijn verhaal. Dat wil zeggen, ik heb een versie die ik wil laten proeflezen. Nu nog de moed vinden om het naar mensen op te sturen en hier bij het proeflezen ook een fragmentje te plaatsen, haha.

Lid sinds

10 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Nu nog de moed vinden om het naar mensen op te sturen en hier bij het proeflezen ook een fragmentje te plaatsen, haha.
Als het helpt: 't gevoel is bekend. Ik denk bij iedereen hier. En die kramp in al je spieren vlak voordat je een antwoord opent... :( Je bent niet alleen.

Lid sinds

3 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Oh jee, ik zie al op tegen de antwoorden. Ik heb net mijn proefstukje geplaatst en zit nu al te zweten. Maar ja, zonder feedback geen goed verhaal. (Al is het wel een opluchting te horen dat bijna iedereen dat wel heeft)