Lid sinds

7 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Hallo ik ben Dinky

8 april 2017 - 13:05
Ik ben 67 jaar en ben begonnen met een boek over mijn kater. Ik heb veel in het buitenland gewoond en naast mijn beroep als verpleegkundige heb ik ook een horeca bedrijf gehad en gewerkt in een natuurhistorisch museum, in een casino en in dierenasiels in Portugal en Spanje. Dus genoeg stof om over te schrijven. Ik lees meestal Engelse boeken en een van mijn favoriete schrijver is Frederick Forsyth. Het knappe van hem is dat in het begin verschillende plots worden geschreven die pas in het einde van het boek samenkomen. Ik ben verslaafd aan boeken en ik heb een logeerkamer als bibliotheek ingericht met meer dan 1000 boeken. Veel zijn thrillers maar de meesten zijn non fiction boeken. Leuk om hier boeken liefhebbers en toekomstige schrijvers te ontmoeten. Veel succes allemaal. Mijn echte naam was al bezet maar die is Alice.

Lid sinds

7 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
9 april 2017 - 23:17
Hoi Alice, Leuk je te ontmoeten. Ik heb ook een kater, dus ik ben benieuwd naar de invalshoek van je verhaal erover. Wat gaaf dat je een kamer als bibliotheek hebt ingericht. Jij ook veel succes!

Lid sinds

9 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
11 april 2017 - 17:25
Van harte welkom Alice! En wie weet vind je hier zoveel leuke boeken van (toekomstige) schrijvers dat je bibliotheek te klein wordt...