Lid sinds

4 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker

Nyctea

Hoi allemaal, Ik lees al een tijdje mee op dit forum - vaak zijn vragen die je je al schrijvende stelt niet nieuw, zo merk je dan. Ik ben vijfendertig, gebeten door de leeskoorts zodra ik woordjes leerde, en schrijven kwam niet lang daarna in het kielzog. Als kind was ik dol op 'verhaaltjes schrijven'. Later heb ik die energie vooral in studie en werk gestopt, waarbij essays en scripties altijd net iets langer en kleurrijker werden dan de bedoeling was (een prof noemde een verslag eens grinnikend 'nogal barok'). Fictie schrijven had ik een beetje weggestopt als 'leuk, maar ja, wat kun je ermee in de praktijk'. Alleen gedichten glipten tussen de strenge kieren. Tot ik via een onverwachte weg gevraagd werd als songtekstschrijver. De creatieve bron ging stromen. De 'verhaaltjes' kwamen zich weer opdringen. En de omvang van een songtekst was al snel veel te beperkt. :-) Ik besefte dat je iets dat zo krachtig is niet zomaar kunt negeren. Ging me eens verdiepen. Lezen over schrijven. Op dit forum grasduinen... en schrijven! Ik werk momenteel aan een urban fantasy manuscript en durf toch op zijn minst al dromen van 'wie weet'. Nyctea

Lid sinds

5 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Welkom Nyctea :). Schrijven is voor mij ook krachtig. Leuk om te zien dat anderen dit ook merken. Je bent al een tijdje aan het meelezen hier, ik hoop dat je ons ook iets te lezen gaat geven. :)

Lid sinds

4 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
Bedankt! Iets te lezen posten, is nog wel een grens om over te steken... maar dat moet er binnenkort ook maar eens van komen! :-)

Lid sinds

15 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Welkom, Nyctea! Die grens valt wel mee. Binnen de kortste keren is die huiver om iets te posten overwonnen. Succes met je urban fantasy. Het is een genre waarin de concurrentie moordend is, maar daar moet je je vooral niet door laten afschrikken. Gewoon schrijven wat je wilt schrijven, zou ik zeggen. Over wat daarna komt, kun je later nog genoeg nadenken.