Lid sinds

3 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Mijn eerste verhaaltje!

Ik ontvang graag tips! Er was eens een jongen die een sprookje moest schrijver, maar hij had geen inspiratie. Dus ging hij naar de coffeeshop om high te worden, maar die wiet was te slap. Dus zocht de jongen een betere manier om inspiratie te krijgen. De jongen vertrok naar Oeganda voor wat cocaïne. Onderweg kwam hij een handelaar tegen die hem een frisse lading cocaïne kon leveren. De handelaar verkocht alleen in kilo's, maar zoveel geld had de jongen niet. Dus de jongen werd geforceerd om een oude man te beroven. De jongen vertrok naar een dorpje verderop en begon te praten met de oude man, de oude man begon te huilen en de jongen voelde zich totaal niet schuldig. De jongen had zijn cocaïne nodig om een verhaal te schrijven. De jongen pakt zijn 9 millimeter pistool en begint op hem te schieten. De man ontwijkt alle kogels en begint te rennen voor zijn leven. De jongen moest zijn geld hebben en ging achter de man aan. De oude man kwam in een doodlopend steegje. De jongen pakt zijn Barrett m82 50. cal. en doet een 360 no-scope vanaf een steen en knalt hem recht door zijn kale achterhoofd. De jongen spot de portemonnee en hij wilt hem pakken, maar dan. De man staat op en pakt zijn .50 Browning Machine Gun uit 1910, en begint alle kanten op te schieten. Het geweer van de oude man raakt oververhit en ontploft. De man vliegt 5,242 meter naar achteren. De jongen pakt de portemonnee en rent naar huis. De jongen kijkt in de portemonnee van de man en hij ziet vier briefjes van 100 er inzitten. De jongen rende snel naar de handelaar en kocht een frisse lading cocaïne. De jongen nam een flinke snuif, en hij leefde nog high en gelukkig.

Lid sinds

3 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ontroerend!

Lid sinds

7 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ik ontvang graag tips!
1 tip.
een jongen de jongen De jongen de jongen de jongen De jongen de jongen De jongen De jongen De jongen De jongen De jongen De jongen De jongen De jongen

Lid sinds

5 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
Je reageert op je eigen bericht met 'ontroerend'? Vind ik vaag... Eerlijk gezegd ontvang ik dit verhaaltje als een grap.

Lid sinds

10 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid
  • Moderator
Voor feedback op teksten heeft Schrijven Online het onderdeel Proeflezen; daarom gaat dit topic dicht.