Lid sinds

5 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Dag allemaal!

Mijn naam is Hanneke Tinor-Centi en ik ben 'kersvers' op dit forum. Ik ga mij er eens rustig in verdiepen. Ik heb enkele dagen geleden mijn eerste exemplaar van 'Schrijven' ontvangen en heb er van genoten! Ik ben fervent lezer én schrijver van artikelen, boekrecencies, blog, (web)teksten en wat je verder maar kunt bedenken! Ik werk als Communicatiemanager bij een leasemaatschappij in Amsterdam en woon in het landelijke Obdam met mijn man en twee Cane Corso's. Oh ja, volslagen onbelangrijk, maar ik ben 55 jaar. Wil je verder nog iets van mij weten (behalve mijn pincode)....vraag het mij! Groetjes, Hanneke

Lid sinds

5 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Volgens mij heb je een paar weken geleden al een 'Even voorstellen...' topic aangemaakt. Hoe dan ook, nogmaals welkom! Hoe oud zijn de twee Cane corso's?

Lid sinds

7 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Eigenlijk dacht ik ook al dat ik je eerder "gezien": had, maar dan zonder Cane Corso's. Ik ken wel bloemencorso's maar Cane? Inmiddels weet ik het... Wat is Google toch een heerlijke uitvinding. Maar niettemin: welkom Hanneke. Jij zult best je steentje kunnen bijdragen. Veel schrijf- en forumplezier.