Lid sinds

7 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Even voorstellen: Nuha

Hi Allemaal, Op de eerste dag van de lente vond ik het tijd worden om mezelf voor te stellen. De lente staat voor een nieuw begin. Een fris begin. Ik hoop dan ook mijn schrijfvuur met de wekelijkse schrijfopdrachten aan te kunnen wakkeren en te behouden. Sinds twee jaar heb ik een blog en schrijf ik regelmatig ( korte) verhalen. Veelal ( deels) autobiografisch. Zo af en toe kan ik mij enorm kwaad maken. Een ander krijgt vreetbuien of huilbuien. Ik klim in de pen en stuur ingezonden brieven naar kranten. Zo zijn er vier ingezonden brieven van mij geplaatst in het Parool en de Volkskrant. Reuze trots was ik en ben ik. Ik hoop veel van jullie te kunnen lezen en natuurlijk een aantal verhalen hier op het forum te plaatsen, waar ik hopelijk veel feedback op zal krijgen. Veel schrijfplezier! Grt, Nuha

Lid sinds

13 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid
  • Moderator
Welkom, Nuha! Het is niet de bedoeling forummers naar je website te leiden om er (daar) feedback op te geven (zie de [forumregels]). Daarvoor hebben we Proeflezen. We hopen er van je te lezen, in de vorm van je eigen tekst of reacties op anderen!

Lid sinds

7 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hoi Bart, Dank je! Wat leuk dat je gewacht hebt tot vandaag, de echte start van de lente. Al voelde dat vandaag niet zo:) Ik ging uit van meteorologische lente, dat kon ik mooi gebruiken voor mijn verhaal.