Lid sinds

13 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Majanne leert door lezen

Over het schrijven van verhalen of hele boeken dacht ik altijd: Je maakt wat mee, je schrijft het op. Vaak hoor je: 'Ik zou er een boek over kunnen schrijven...' Ik leerde tienvingerig blindtypen, schafte een Words-programma aan... Probeerde mijn belevenissen op een leuke manier aan het papier toe te vertrouwen. ... en toen hield het eigenlijk op. Site's al deze leren me. Leren over schrijven door lezen over schrijven. Majanne

Lid sinds

16 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ehm ... wat wilde je graag leren dan :o ? Ik zie hele mooie zinnen. Ik voel de emoties, maar je stuk drijft niet op de emoties - wat ik als compliment bedoel, je hebt een uitstekende balans tussen het oproepen van gevoel en het meetrekken door het verhaal. En je boeit. En je hebt humor. En - nee, meer zeg ik niet. Ik ga weer even lezen.

Lid sinds

15 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Welkom Majanne, Je had mij goed vastzitten in de achtbaan, wat een leuk verhaal. Wat een heerlijk beroep lijkt mij dat. Al kan ik mij de andere kant ervan ook wel voorstellen, maar hopelijk maak je die niet te vaak mee. Ik wens je veel schrijfplezier en hopelijk dat we nog veel van je horen op deze site.

Lid sinds

13 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ben nog steeds blij dat ik de overstap van Trouw-schrijf naar SOL maakte, alles wat ik wilde weten heb ik intussen tot me genomen, uitgevers, manuscripten, manier van insturen, bijgevoegde brief, kleine taalproblemen, feedback, zoiets heel simpels als bijvoorbeeld de regelafstand, en hoe in te stellen... kortom, :thumbsup: