Lid sinds

6 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Even voorstellen...

Hallo allemaal! Ik ben nieuw op deze site en wil me graag even voorstellen. Ik ben Lieke van der Kamp en ik ben 15 jaar. Ik heb deze site gevonden dankzij een vriendin van mij, die hier ook online is. Ik houd erg van lezen, maar als ik aan het schrijven ben heb ik erg de neiging om er als een trein doorheen te vliegen. Hierbij merk ik zelf dat ik te weinig de gevoelens en gedachten van de personages op papier zet. Het schrijven is voor mij dus een echte uitdaging en op deze manier hoop ik nog beter te worden en veel te leren! Groetjes, Lieke

Lid sinds

7 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Welkom, Lieke! Ik vind het altijd leuk om nog meer jonge mensen op het forum te zien. ;) Schrijven Online is de perfecte plek als je beter wilt worden, ik ben benieuwd hoe je het hier gaat vinden.

Lid sinds

7 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hallo Lieke, Welkom hier. Het geeft niets als je personages in de eerste versie 'plat' zijn. Daar kan je nog heel veel aan doen met herschrijven, herschrijven, nog meer herschrijven en af en toe wat aanpassen. Er zijn ook aardig wat goede forumonderwerpen over het opbouwen van personages dus ik denk dat het leren wel goed gaat komen. Veel plezier.