Lid sinds

7 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Hallo allemaal

Ik lees al even mee op het forum en denk dat het eens tijd is om mijzelf voor te stellen. Ik vind mijzelf meer een lezer dan een schrijver maar heb een tijd geleden toch de pen ter hand genomen. Ik dacht maar meteen met een heel boek te beginnen. Eerlijk gezegd is dat een bijzonder groot avontuur dat ik (nog steeds) niet echt kan overzien op dit moment. Naast mijn drukke baan als IT manager en gezin is de tijd voor schrijven erg versnipperd en dat komt zo'n lang traject niet ten goede. Maar goed, ik geef niet op omdat ik het heerlijk vind om het schrijven te gebruiken als tegenhanger van mijn werk. Wel heb ik onlangs een besluit genomen om ook eens wat kortere schrijfsels tussendoor te maken en bijvoorbeeld aan een wedstrijd mee te doen. Al is het alleen maar om ook eens materiaal te hebben wat anderen kunnen lezen. Want ja, uiteindelijk wil ik niet aleen voor mijzelf schrijven. Compliment voor de site. Ik heb zeker al veel gehad aan alle informatie en tips. Groeten, Harry

Lid sinds

11 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
Welkom! Tijdgebrek, dat ken ik. Het normale leven dat ook nog geleefd moet worden... Maar laat het schrijven vooral niet los; als je er weinig tijd voor hebt gaat het wat langzamer, sois, uiteindelijk komt je er toch :)

Lid sinds

7 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Juist ja, tijd is wat iedereen graag wilt. Maar jouw planning is goed ingesteld en ik zou het ook zo gewoon volgen, je hebt een prima baan, een familie en een manuscript schrijven op je vrije tijd kan ook nog. Ik zou er vooral meer kennis op zoeken en ik weet zeker dat je eruit komt. (Dit is toevallig mijn eerste bericht :) en ik ben ook nieuw)

Lid sinds

7 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hallo Diana en welkom ook Ayoub. Ik was onlangs al wat schrijf achtergrondinformatie aan het zoeken geweest. Op itunes-U 'Creative writing' module gevonden (free). Niet zozeer heel inhoudelijk op technieken maar voor mij wel interessant. Ik had tot voor kort nog niets over schrijven op zich gelezen. Net even wat in 'uitgeven' ingelezen hier op het forum.... Ik blijf voorlopig maar gewoon even schrijven..