Lid sinds

10 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Hanneke Meier

Hoi! Sinds een tijdje flink aan het meelezen, eerder deze week een account aangemaakt en nu vond ik het tijd om me even voor te stellen :) Vroeger was ik al bezig met schrijven. Met een oude typemachine begon ik aan een verhaal (wat overigens nooit af is gemaakt). In 2008 startte ik met een nieuw verhaal, middels een online cursus. Na een grove verhaallijn en een paar hoofdstukken heb ik het laten versloffen. Een maand of wat geleden kwam ik dit weer tegen op een oude computer en ben ik er mee door gegaan. Op dit moment ben ik bij de laatste hoofdstukken beland. Spannend! In het dagelijkse leven ben ik fulltime fotograaf met als specialisatie trouwfotografie. Het is nu laagseizoen, dus ik hoop de komende paar maanden lekker door te kunnen schrijven en een eerste versie te kunnen laten proeflezen! Fijn om hier te zijn, heb al veel bruikbare tips kunnen vinden en hoop ook op de een of andere manier mijn steentje te kunnen bijdragen :)

Lid sinds

15 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Welkom! Je zult hier vast veel vinden waar je wat aan hebt. Succes met je manuscript.

Lid sinds

10 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Diana, ik verwacht uiteindelijk op ± 35.000 woorden te komen. Zit nu op ruim 20.000. Geen enorm dikke pil (hoewel ik dat wel zou willen, haha) maar wel een spannend verhaal, volgens mijn vriendinnetje die elk hoofdstuk meeleest. We zullen zien waar het uit gaat komen! Dank voor de succeswensen!

Lid sinds

13 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ah, da's heel mooi. Verhalen van roman grote hebben vaak de neiging om te uitgebreid te worden en nooit af te komen. Dan kun je beter iets kleiners schrijven.

Lid sinds

10 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ja, dat heb ik mezelf ook maar voorgenomen. Heb nu vooral de neiging om maar extra en onnodig te gaan bijschrijven, maar dat hoeft eigenlijk niet. Dat haalt ook wat van de spanning weg denk ik.