Lid sinds

8 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

eh'm hallo ik ben 17 jaar

ik schrijf sinds kort omdat ik tijd te veel heb en het gewoon erg graag doe Ik ben bezig met een boek . Het is allemaal erg leuk enzo maar ik twijfel erg hard is het goed genoeg om uit te geven ? zouden ze het kopen ? ben ik wel goed genoeg ? Mijn familie zegt ook van waarom ga je niet schrijven over je ziekte ... Ik heb namelijk lupus sinds een jaar ontdekt Het is nog te vroeg daarom doe ik het nog niet

Lid sinds

9 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hoi! Niet twijfelen aan of je goed genoeg bent of niet, gewoon lekker schrijven. :P Over uitgeven en goed/niet goed zijn kun je later nog denken. Het gaat erom dat schrijven leuk is, niet of het goed verkoopt, toch? Ik ben ook zeventien, net zoals een aantal anderen op dit forum. Sommige leden zijn ook nog jonger. En sommigen zijn natuurlijk ouder en hebben véél meer schrijfervaring, van hen kun je dus heel veel leren! Geloof me, dit is het juiste forum als je je wilt ontwikkelen in het schrijven. ;) Ik had nog nooit van lupus gehoord, ik ben het gaan googlen. Wat een verschrikkelijke ziekte. Misschien dat schrijven erover inderdaad helpt, je weet wel, dat hoor je vaak zeggen. Dat mensen "rust vinden" door over iets te schrijven. Maar onthoud wel dat je nergens over hoeft te schrijven wat je niet leuk vind. Schrijf gewoon wat fijn is om te schrijven, jep? Veel plezier hier!

Lid sinds

9 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Schrijf door Kapers Kim, het kan je alleen maar goed doen. Denk nog niet aan uitgeven. Je kunt toch altijd nog een verhaaltje aan een Patiëntenvereniging sturen. Ik neem aan, dat je met Lupus: SLE bedoelt? Stuur maar eens iets naar Proeflezen. Welkom hier en maak er wat van. vrg

Lid sinds

9 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Je kunt ook juist níet over je ziekte schrijven. In verhalen kan alles, je kunt alles schrijven waar je zin in hebt. Of juist wel over je ziekte, jij beslist :) Veel plezier met schrijven en welkom hier.

Lid sinds

8 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Blijkbaar wil je schrijven en gelezen worden, anders zou je je eerste post hier niet plaatsen. Toch? Dus, je hebt de eerste stap al gezet. Nu doorgaan. Plaats iets op proeflezen. Neem je tijd, voor je het plaatst. Neem je tijd bij het lezen van de reacties. Veel plezier!

Lid sinds

10 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Welkom! Veel lees- en postplezier op het forum! Schrijven leer je al doende. Als je het echt wilt en doorzet, is alles mogelijk :)! Succes.

Lid sinds

9 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hallo, Kapers Kim, welkom. Zo jong nog en dan zo'n diagnose, ik wens je sterkte en wijsheid. Benieuwd naar wat je schrijft, plaats idd iets op proeflezen.

Lid sinds

8 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Tja, schrijven of niet over een ziekte. Het kan je helpen verwerken maar ook weer opsluiten in die ziekte. Doe wat goed voelt! Ik zou nu ook nog niet denken over uitgeven. Schrijven valt veel te leren, dus gewoon doen!