Lid sinds

9 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker

Niet zozeer voorstellen maar afscheid nemen -en daar weer op teruggekomen :)

Hallo allemaal, een week geleden heb ik me op dit forum aangemeld. Een paar leuke discussies gezien, ook aan een aantal leuke discussies deelgenomen maar ik kom toch tot de conclusie dat schrijven niet zozeer "mijn ding" is. Ik heb de beheerder dan ook gevraagd mijn account te verwijderen. Ik ben voorlopig nog even voor individuele berichten bereikbaar op emyeye55@gmail.com maar dat emailadres wil ik ook binnen een week of twee opheffen. Maak er gerust nog even gebruik van. Veel plezier nog op schrijvenonline en het ga jullie allen goed!

Lid sinds

10 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ik hoop dat je het een kans hebt gegeven, want schrijven gaat nu eenmaal niet op één twee drie. Altijd welkom terug en succes met de dingen die meer je ding zijn of worden!

Lid sinds

9 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
Ik heb het ook wel een kans gegeven hoor wolfke maar hier ligt de lat gewoon een beetje te hoog!

Lid sinds

9 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
Hai Emyeye Ik vind het lovenswaardig naar aanleiding van je beslissing een berichtje gepost hebt, de meesten zouden gewoon uitloggen en nooit meer wat laten horen. Pluim van mij voor jou. Maar wat jammer, wat jammer! De kracht van deze plek vind ik juist dat hier jan en alleman tegen komt, van geïnteresseerde tot gevierd schrijver, en dat er voor iedereen ruimte is om zijn of haar vragen, opmerkingen of meningen met anderen te delen. Ik vind dat echt een verrijking! Jouw post over hoe je de klank van een melkmachine in taal zou kunnen vatten heeft me echt weer eens op een andere manier aan het denken gezet. Heerlijk vind ik dat. Ik hoop dat je in elk geval hebt genoten hier. En ik dank je voor je bijdragen. Groetjes Sanne

Lid sinds

9 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
Ik krijg toch best positieve reacties op mijn bijdragen! Ik houd het account toch nog maar even aan...

Lid sinds

9 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
Nou nee Wolfke, ik wacht hooguit wat langer voordat ik iets in proeflezen plaats, ik heb een aantal vragen die ik graag wil delen maar niet helemaal binnen het proeflezen-stramien passen.

Lid sinds

9 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
Als je je vragen, die niet direct met schrijven te maken hebben, in een leuk krabbeltje op je blog zet, dan kunnen we daar reageren, Emyeye. Je mag me ook mailen natuurlijk, al kan ik niet beloven dat ik de antwoorden weet :) Groetjes