Lid sinds

9 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Degelukkige Nieuw!

Hallo allemaal, Ik ben nieuw op dit forum. Ik ben altijd al wel bezig geweest met het schrijven maar de laatste tijd ben ik ineens 'echte' poging aan het wagen om een boek te schrijven. Ik ben begonnen tijdens mijn rondreis door Australië waar ik nog steeds mee bezig ben. Een bepaalde avond - of beter gezegd ochtend - werd ik wakker uit een droom. Ik maakte mijn vriendin wakker en vertelde haar dat ze me de volgende dag moest helpen herrineren wat ik gedroomd had omdat ik er een boek van wilde maken. De volgende dag ging ik zitten pen en papier in de klauwtjes en direct begon ik te pennen. En zo ging het uren door tot ik ineens een ruw idee had voor vijf of zes boeken! Hier in australië schrijf ik alles met pen en papier aangezien ik geen laptop heb. Wat ik hier nu typ (en wat ik op de site ga posten) is dus allemaal met mijn mobiel geschreven. En die mobiel heeft de ziekte van auto-correct waar van ik niet weet hoe die te genezen.Hoe langer ik bezig ben met mijn boek hoe meer geloof ik krijg dat ik het boek ook echt ga afmaken. Nu heb ik het bijna af en ben ik benieuwd wat jullie vinden. De groeten uit Australië.

Lid sinds

11 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Woaw, klinkts alsof het geweldig snel gegaan is. Of dat je een rondreis van drie jaar maakt, zoveel werk als je er verzet. Mooi. In ieder geval welkom en ik hoop dat je wat aan ons zult hebben =)

Lid sinds

9 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Nee gaat inderdaad hartstikke snel! Maar ik heb hier dan ook veel tijd om lekker te schrijven. Als ik hier zo rond kijk denk ik zeker wat aan jullie adviezen te hebben. Groetjes

Lid sinds

10 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Een rondreis door Australië! Wat leuk! Veel lees- en postplezier hier op het forum en succes met je schrijfsels voor je boekenreeks!