Lid sinds

11 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Aangenaam! Ik ben Magdalena14

1 april 2013 - 1:10
Hallo iedereen, Na hier en daar al een reactie te hebben geplaatst, kwam ik er achter dat het hier de gewoonte is je eerst kort eventjes voor te stellen. Tijdens mijn opleiding aan een Belgische universiteit schreef ik al vlotjes Engelstalige wetenschappelijke teksten. Toen mijn leven enkele jaren ineen stortte ben ik beginnne schrijven en zo een moeilijke periode overleeft. Ik werk momenteel aan drie boeken waarvoor ik al een uitgeverij heb. Mijn interesse gaat voornamelijk uit naar waargebeurde verhalen, reisverhalen & alle varienten van realistische verhalen. Om mijn engels te onderhouden schrijf ik af en toe nog een Engelstalig artikel op mijn blog over problematiek rond mensenrechten. Onlangs ben ik piano beginnen leren spelen en heb het gevoel dat ik in de toekomst ook nog songteksten zal schrijven. In mijn vrije tijd ontwerp en maak ik juwelen en kledij. Zo, dat was het in een notendop :) Hartelijke groet! Magdalena14

Lid sinds

11 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
1 april 2013 - 1:15
P.s.: Excuses voor de kleine typfoutjes. Komt niet goed over als schrijfster. Maar m'n toetsenbord werkt niet goed meer mee de laatste tijd...

Lid sinds

13 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
1 april 2013 - 1:20
Welkom! Je kunt als je wil je voorgaande berichten nog bewerken (rechtsonder in de post staat daarvoor een knop). Ik post zelden een bericht dat ik niet binnen een minuut nog even snel aanpas om foutjes eruit te halen ;)

Lid sinds

12 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
1 april 2013 - 13:05
Welkom op het forum. En zoals Diana al zei: gauw nog even een foutje uit je post halen mag altijd. (Doe ik ook)

Lid sinds

11 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
1 april 2013 - 15:22
Hej, bedankt voor de tip. Maar onder mijn aanvankelijk bericht staat enkel 'melding maken' en citeren. Onder mijn P.s. vind ik wel 'bewerken' (en 'citeren'), dus ik denk dat ik enkel mijn tweede bericht kan corrigeren... Klopt dit? Groetjes en bedankt voor de fijne verwelkoming... ;)

Lid sinds

14 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
1 april 2013 - 17:10
Welkom Magdalena. Leuk dat je juwelen en kleding maakt. :) Zoals Diana al zegt, staat bij een beginpost de bewerkoptie boven het bericht. Het is inderdaad verwarrend en je moet even zoeken als je dat niet weet. Overigens, Diana; zelf ben ik dol op de knop 'voorbeeld'. Daarmee krijg je je bericht te zien hoe het er ook op het forum uit zal zien en kun je alles aanpassen, maar dan maak je je forumgenoten niet gek door steeds een bericht te bewerken waardoor er 'nieuw' bij een topic komt te staan en waardoor volgens mij ook steeds een mail verstuurd wordt naar de personen die aan hebben gegeven dat ze een mailtje willen krijgen als er iets verandert in een topic. ;)

Lid sinds

14 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
1 april 2013 - 17:51
@ Diana: Ik weet ook alleen van het bestaan van die knop omdat hij ook voor mij gemaakt lijkt te zijn. Ik ben blij dat je er iets aan hebt. :)

Lid sinds

12 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
1 april 2013 - 19:16
Welkom! Leuk dat je soms een blogbericht schrijft over de mensenrechten. :D Ik houd me bezig met de kinderrechten (dus een onderdeel van de mensenrechten ;) ) en het is altijd fijn om iemand te treffen met een beetje hetzelfde idealisme in zich. Kleding en juwelen ontwerpen lijkt me echt gaaf, net als dat je al een uitgeverij hebt voor je drie boeken. :)