Lid sinds

10 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Even voorstellen, de la in de kast

Hallo schrijvers, Een mail met, hallo de la in de kast, bevestigde dat ik plus lid was. Ik had maar wat ingevuld. Okee, de la in de kast,dat ben ik dus. Vrouw van 47 jaar, veel beleefd, veel geleerd en met plezier aan het schrijven. Ik heb 2 jaar bij script plus gezeten. Dat was nuttig en heb leuke mensen ontmoet. Daar ben ik begonnen aan een roman en heb ik tot mijn verbazing 150 pagina`s vol getypt. Omdat ik gestimuleerd werd mijn werk op te sturen naar uitgevers, heb ik een paar benaderd. Een daarvan was in de eerste instantie positief. Na vier maanden wachten kreeg ik toch nog een afwijzing. Ik houd de moed er toch in! Mailen naar noordwijk voor een beoordeling, weer ploeteren, maar weer opsturen naar uitgevers en dat wachten. Sinds ik weg ben bij script plus mis ik het praten over elkaars werk. Tot schrijfs op deze site en succes met schrijven!

Lid sinds

13 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid
  • Moderator
de la in de kast, welkom! Wil je even je naam in de topictitel zetten, dan ben je terug te vinden tussen al de andere voorsteltopics.

Lid sinds

10 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
hoi Therese, misschien een stomme vraag,ik ben nieuw hier. Wat is een topic? voorsteltopic? topictitel? Ik ben ook een beetje een digibeet. Hee, bedankt voor de welkoms groeten,leuk!

Lid sinds

13 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid
  • Moderator
Hoi la, ik heb het even voor je gedaan. Een topic is een onderwerp. Je hebt er zelf een aangemaakt. In dat topic stelde je je voor - dat is een voorsteltopic. :)

Lid sinds

10 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
Je bent vast sinds kort van avatar veranderd? Ik was blij verrast deze poster van Picasso: de twee lezende vrouwen" te zien. Ik vind hem geweldig! Ingelijst hangt hij boven mijn computer. Ik heb er zelfs een oefenstukje over geschreven. Jij hebt al heel wat geschreven, maar gisteren zag ik plotseling je nieuwe avatar . Heb jij de originele poster? Ik heb begrepen dat je die alleen maar in Amerika kunt bestellen bij het museum van Massachusetts? De overige zijn allemaal na getekende met "foutjes" heb ik me laten vertellen. De kinderen hebben er wel hun best voor moeten doen om hem te pakken te krijgen. Voor mij vormt dat geen beletsel want ik vind hem zoal geweldig. Succes met je schrijven. vrg