Lid sinds

10 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Ronald Belkega stelt zich voor.

Hoi, allemaal. Mijn naam is Ronald. Belkie voor vrienden. Wat zal ik eens even vertellen over mezelf. Wat is leuk om te vertellen. Ehm. Moet het leuk zijn? Nou ja, mensen zijn dol op positieve verhalen toch? Dat is ook zo. Oke, daar kom ik dan. Ik ben Ronald Belkega, 31 jaar en woonachtig in het Friese Heerenveen. Van jongs af aan snoof ik strip- en jeugdboeken en vond het zo bijzonder dat ik als 12-jarige jongen mijn eigen klas mocht voorlezen toen de meester zijn stem kwijtraakte. Een boek is iets magisch, een goed verhaal is goud waard. Na het maken van gedichtjes en liedjes als tiener had ik als twintiger toch de intense behoefte om verhalen te verzinnen en zo op te schrijven dat je toch kunt zeggen: Verdikkeme Ronald, dat is een boek.' Na een aantal fikse teleurstellingen op persoonlijk- maar ook op het schrijversvlak (het teruggestuurd krijgen van manuscripten) kwam er in december 2011 een telefoontje dat mijn boek zou worden uitgebracht. Ik was zo blij als een kind. Vanaf april dit jaar is hij daadwerkelijk gedrukt en is hij te bestellen. Ik associeer als een malle, mijn gedachten springen van hot naar her, heb trekken van ADD en ben zelf dol op psychologische thrillers. Als schrijver probeer ik ook mijn jonge lezers op het dwaalspoor te zetten, mensen verdacht te maken en tracht ik mijn verzonnen personages een avontuur te laten beleven. Film, muziek en sport zijn mijn hobby's. Meer weten?

Lid sinds

10 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hartstikke leuk, Belkie, je introductie. Van harte welkom hier, op de vernieuwde site. Als ik jou was, zou ik via je profiel een link plaatsen naar het boek (zie onder de reactie van aned, onder de streep). Hoe meer publiciteit voor onze schrijfsels, hoe beter! Veel plezier hier!

Lid sinds

11 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Welkom Ronald! Leuk dat je boek uitgegeven is; een gewoon boek vasthouden heeft al iets magisch, maar als het je eigen boek is, lijkt het me helemaal fantastisch, magisch, helemaal geweldig. :) Ook grappig van dat voorlezen in de klas. Deels herkenbaar voor me.

Lid sinds

13 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid
  • Moderator
Welkom, Ronald. Wil je in de titel van je topic je naam even melden, dan kunnen we je terugvinden in de lange lijst van mensen die zich voorstellen.

Lid sinds

13 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid
Hoi.