Lid sinds

12 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker

Ginny

26 juni 2012 - 9:33
Hoi allemaal, Even voorstellen hier. Ik zwerf al een paar dagen rond op dit forum, dus werd het wel tijd om hier ook iets te posten. Ik heb de neiging om mezelf op forums "Ginny" te noemen - oude gewoonte - dus heb ik me hier ook zo aangemeld, maar eigenlijk heet ik Ninja. Ik ben 25 jaar (nog wel, in juli jarig), ik woon in Naaldwijk en ik weet niet beter als dat ik bezig ben met lezen en schrijven. Tot een paar jaar geleden deed ik daar eigenlijk weinig mee, totdat een filosofiedocent na een schrijfopdracht tegen me zei - je raadt het al - dat ik 'er eens iets mee moest doen'. Ik ben iets actiever gaan schrijven, maar ik vind het vooral een (erg leuke, erg tijdrovende) hobby. Buiten het schrijven van verhalen houd ik me bezig met mijn studie en tussendoor werk ik als postbezorgster.

Lid sinds

12 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
3 juli 2012 - 12:21
Hey Ginny, Ik ben ook nieuw op het forum. Ik vind je blog heel erg leuk trouwens! Succes met je examenuitslag en je reactie op je manuscript. Ik zal voor je duimen :)

Lid sinds

12 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
3 juli 2012 - 12:28
Thanks! Mijn examen had ik gehaald, gelukkig :) Ik moet er niet aan denken dat ik dat opnieuw zou moeten doen. Dat zou ik eigenlijk eens op m'n blog moeten zetten inderdaad...