Lid sinds

13 jaar 5 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker

Toms, terug van weggeweest

Hallo! Ik heb me hier, op één week na, vier jaar geleden aangemeld. Ik ben een lange tijd actief geweest, weet niet of mensen me nog herinneren? Die toentertijd 12-jarige jongen die twee boekjes had uitgegeven bij Lulu. Toen heb ik plotseling het schrijven laten verslonzen. Van de ene op de andere dag eigenlijk. Waarom? Ik zou het niet weten. Maar goed, ik wil mijn 'oude' hobby waar ik zoveel plezier aan heb gehad weer oppakken. Ik heb er ook mooi de tijd Omdat het al lang terug is dat ik hier voor het laatst actief ben geweest, zal ik me even opnieuw voorstellen :) Ik ben Tom, momenteel 16 jaar oud en ik woon in de mooiste provincie van ons land, Limburg. Vorige woensdag heb ik mijn VMBO-T diploma mogen ondertekenen nadat ik met gemiddeld een 6,9 op het Centraal Examen geslaagd ben :) Dit diploma mag ik de 27e in ontvangst nemen. Volgend schooljaar ga ik een opleiding tot manager verkoop in reizen volgen op een ROC. Mijn hobby's zijn met vrienden afspreken, festivals bezoeken, gitaar spelen, muziek luisteren en passief voetballen. Passief voetbal omdat ik afgelopen november na ruim tien jaar heb moeten stoppen met voetbal vanwege een knieblessure. Ik heb vanaf mijn 11e tot ongeveer 14e jaar heeeeeel veel geschreven, elke dag. Ik vond het toen vooral leuk om over kinderen met problemen te schrijven, en fantasy verhalen. Ik heb op mijn 11e mijn eerste boekje uitgebracht bij POD uitgeverij Lulu. Niet heel lang daarna heb ik daar ook mijn tweede boekje uitgegeven. Ik kan eigenlijk niet vertellen waar ik tegenwoordig over schrijf, omdat ik al twee jaar niet meer geschreven heb. Nu ben ik een beetje aan het brainstormen waarover ik wil gaan schrijven, ik hoop morgen of overmorgen aan mijn verhaal te kunnen beginnen. Ik hoop jullie genoeg geïnformeerd te hebben, als er nog vragen zijn dan hoor ik ze graag! Groetjes, Tom!

Lid sinds

14 jaar 11 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Gefeliciteerd met je diploma :D Welkom terug, ik herinner je me nog, je was behoorlijk actief. Leuk dat je weer gaat schrijven, zet hem op :)

Lid sinds

12 jaar 4 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
 • Pluslid
 • Moderator
Hoi toms, zeker kennen 'we' je nog; ik in elk geval wel. Zet je even je naam in het topictitel, dan weten we wie terug is.

Lid sinds

11 jaar 8 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Hoi Tom, welkom terug. Jij kent mij niet, maar jouw naam heb ik vaak voorbij zien komen in oude topics. Leuk dat je het schrijven weer hebt opgepakt. Nog gefeliciteerd met je diploma. Bijna een 7 gemiddeld is mooi voor het CE. :)

Lid sinds

10 jaar

Rol

 • Gewone gebruiker
Welkom terug, toms, en van harte met je diploma. Als je echt serieus verder wil gaan met schrijven, zou ik in jouw plaats aan mijn grammatica gaan werken. In #8: herinnert = herinnerD en wordt = word. Sommigen herinneren zich mij nog is trouwens beter. Dit was les 1 - lol. Fijne dag verder.

Lid sinds

11 jaar

Rol

 • Gewone gebruiker
Welkom terug! Ik geloof niet dat ik je echt ken, maar je avatar komt me heel bekend voor, dus volgens mij heb ik je nog weleens gezien in een paar posts xd

Lid sinds

13 jaar 5 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Bedankt, bedankt :) @Déesse-en-France: Sorry, het was 04:00u 's nachts hè :o

Lid sinds

11 jaar 4 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Welkom terug! Ik ken je naam ook alleen maar van oude topics. Wat voor genre wordt je nieuwe verhaal? :D

Lid sinds

13 jaar 5 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Dankje spirit en luca!! Het wordt een dramaverhaal, voor de jeugd :) @Waus; Hè, verdikkie, dan is er geen zwak excuus meer te bedenken :P

Lid sinds

15 jaar 9 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Hé Toms, wat leuk dat je terug bent. Ik herinner me jouw goed! En gefeliciteerd met het behalen van je diploma. Goed gedaan!

Lid sinds

15 jaar 3 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Hoi Toms, ik ben ook een tijdlang weggeweest en weer terug! Goed dat je zoveel gedaan hebt in de tussentijd en je diploma behaald hebt. Veel schrijfplezier gewenst.

Lid sinds

14 jaar 2 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Toms, je hebt gelijk met die mooiste provincie van het land. Van harte gefeliciteerd met je diploma en ik wens je veel succes met je vervolgopleiding. Enne, ik herinner me jou ook nog, zeker je avatar maar ook omdat jij op dat moment waarschijnlijk, in mijn herinnering, de jonste forummer was.

Lid sinds

13 jaar 5 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Bedankt Suma! Ik herinner me jou ook nog vrij goed, en heel toevallig ook je avatar :P Ik was toendertijd geloof ik inderdaad de jongste forummer :) Er is niet veel veranderd in dik twee jaar tijd dat ik hier niet meer ben geweest voor zover ik weet, ik herinner me SO nog precies zoals het toen was :D

Lid sinds

13 jaar 5 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
En ik ben weer terug. Ja, alweer ja. De laatste tijd hou ik me bezig met het schrijven van een Harry Potter fanfiction verhaal en ik krijg de smaak weer behoorlijk te pakken dus ik dacht, laat ik weer eens op SchrijvenOnline kijken :)

Lid sinds

13 jaar 8 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Die gedachte komt bij mij ook periodiek op; is meestal een goed teken (dat die bladzijden weer echt vol gaan raken :) ) Welkom terug!