Lid sinds

10 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Even voorstellen, ik ben Jantje

Beste mensen, Mijn naam is Jantje. Mijn achternaam is Stout. Ik groeide op in een gezellig Drents gezin, volgde een gedegen opleiding, trouwde een (toen) goed bedeeld man, wierp 2 welpjes, verkocht mijn ondernemingen en kocht hiervan een geweldig huis. Kortom, ik ben een gelukkig mens. Maar in dat huis wil ik blijven wonen en mijn kinderen moeten opgroeien, dus er moet brood op de plank komen. Het werk waar ik voor heb geleerd, gaat niet goed samen met het runnen van mijn gezin en dus zocht ik alternatieven. Thuiswerk. Het liefst vertel ik jullie nu dat ik een succesvol schrijfster ben die een paar bestsellers op haar naam heeft staan waar ze van kan leven. Maar helaas... Ik werk voor een sekslijn. Ik ben een beldel, een camsnol, of hoe je het maar noemen wilt. Nu kan ik hier hele verhalen gaan schrijven om me te verontschuldigen, maar dat ga ik niet doen. Het enige wat ik kwijt wil is: Niets is zoals het lijkt dat het is. Niemand weet wat ik doe. Alleen mijn man. Maar ook hij weet niet alles. Mijn werk is prima te combineren met mijn kinderen en het brengt genoeg op om van te leven. Of het mij de voldoening brengt die ik graag zou willen... Tjah, iedere moeder met kinderen zal begrijpen dat een moeder zichzelf soms op de tweede plek zal plaatsen als daarvoor voldoende redenen zijn. Schrijven is mijn hobby. Het is leuk om te doen, ik kan er mijn verhaal in kwijt. Het is mijn passie. Dit gegeven gebruik ik tijdens de chatsessies voor mijn werk. Daarnaast schrijf ik korte verhalen die ik op mijn blog post en op een niet nader te noemen website. (ik ben bang dat het benoemen van deze site als het maken van reclame wordt gezien) De inhoud van de autobiografie waaraan ik werk, laat zich raden en draagt als titel: Over de lijn.

Lid sinds

17 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Volgens mij is er over de branche waarin jij werkt nog wel een bestseller te schrijven :D Combineer je gewoon het een met het ander. Ken je 'Tegengif' van Judith Visser? Ooit een gewaardeerd lid van dit forum. Haar eersteling verkocht goed.

Lid sinds

12 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid
  • Moderator
Welkom op Schrijven Online!
Schrijven is mijn hobby. Het is leuk om te doen, ik kan er mijn verhaal in kwijt. Het is mijn passie. Dit gegeven gebruik ik tijdens de chatsessies voor mijn werk.
Ik ben benieuwd hoe je je verhaal hobbygewijs / vol passie kwijt kunt in chatsessies? 't Is een serieuze vraag, hoor.
Daarnaast schrijf ik korte verhalen die ik op mijn blog post en op een niet nader te noemen website. (ik ben bang dat het benoemen van deze site als het maken van reclame wordt gezien) De inhoud van de autobiografie waaraan ik werk, laat zich raden en draagt als titel: Over de lijn.
Je mag een link naar je blog geven. Onder de lijn. :) Daar waar je nu een tekst van Loesje hebt staan.

Lid sinds

10 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Zjors, ik ken 'tegengif' van Judith Visser niet. Wel ga ik straks even op Google zoeken. Bedankt voor de tip. Thérèse, Dank je wel voor je interesse. Je hebt dames op de lijn die vooral met hun lichaam werken. Ze trekken alles uit en stoppen van alles in allerlei lichaamsholtes en doen ales wat de beller of de eigenaar van de website / telefoonlijn, vraagt. Ik wil niet zeggen dat deze meisjes geen eigenwaarde hebben, maar ik ga anders te werk. ik denk dat ik te dominant ben om bevelen op te volgen. Ik heb een leuke opdrachtgever waarbij ikzelf mag bepalen hoever ik ga en hoe ik een man tot een hoogtepunt breng. Gebleken is dat ik verbaal en doormiddel van chatten de beller veel langer vast kan houden dan met het stuntelig showen van mijn gezette lichaam. De meeste chatsessies duren wel een half uur tot een uur, of langer. Ongeveer de helft van de bellers zijn vaste klanten. Dus als iemand 'klaar' is dan gaan we een volgende keer weer verder. Voor de beller gaat het hele verhaal leven. In de dagen na de chatsessie denkt hij nog aan mij en mijn verhaal terug en omdat het nog niet helemaal 'af' is belt hij terug. Voor mij is het dan de uitdaging om een vervolg te bedenken. Gemiddeld heb ik tussen de 200 en de 400 bellers per week. Iedere beller krijgt zijn eigen persoonlijke verhaal, helemaal afgestemd op zijn of haar eigen wensen. Erg leuk wordt het als de beller feedback geeft, zelf het verhaal aanvult, of mijn type en taalfouten verbetert. Een betere schrijfoefening kan ik me niet wensen. Ik zal even mijn blog aanpassen en dan in mijn onderschrift plaatsen. Kritiek is erg welkom.Dank je voor de tip. De rest, hartelijk dank voor jullie welkom!