Lid sinds

12 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

juve

Hallo, mijn naam is Maarten, ik ben 26 jaar en woon in Keerbergen, België. De schrijfmicrobe heeft me enkele jaren geleden overvallen. Van kortverhalen ben ik toen overgeschakeld naar gedichten, maar nu wil ik weer de andere richting uit. Na mijn studies (Nederlands - Italiaans) ben ik begonnen bij het weekblad Humo, waar ik door omstandigheden en een buitenlandse overname maar enkele maanden gewerkt heb. Later ben ik nog freelance muziek/festivalreporter voor TMF geweest, en momenteel schrijf ik scenario's voor kinderseries bij Studio100. Mega Mindy, kabouter plop, enz... Vorig jaar bracht ik een bundel van mijn gedichten uit in eigen beheer, en haalde liefdesbrieven van mij de boeken van 1001 liefdes, een selectie van de mooiste liefdesbrieven. Bij gedichten vind ik rijm nog steeds belangrijk, iets wat precies steeds zeldzamer wordt. Zelf lees ik om eerlijk te zijn heel erg weinig. Mijn eerste schrijfervaringen komen hier ook uit voort. Op de universiteit kregen we de keuze, of 12 verplichte boeken lezen, of zelf één schrijven, de keuze was snel gemaakt! Ik heb me hier aangemeld om mijn vorderingen in Nanawrimo te delen, en me op te trekken aan de belevingen van anderen. Ik wens iedereen veel schrijfplezier!

Lid sinds

14 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hoi Maarten, welkom hier. Zag dat je meedeed met NaNo, dus we zullen elkaar in die topics nog wel vaak tegen komen. Veel succes!

Lid sinds

13 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Welkom op dit forum, Maarten. In welk deel van 1001 liefdes staat jouw liefdesbrief? Mijn brief staat in het laatste deel. Veel schrijfplezier!

Lid sinds

12 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
@corinne: Ik denk in deel zeven, en ook in het verzamelboek met de beste van de verschillende delen @thomach: van waar ben je?

Lid sinds

13 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Is het een schrijver is het een dichter nee, dat is hij niet het is Maarten de scenarist die je in de studio ziet een echte specialist soms haalt hij grappen uit dan schrijft hij ‘Shitterdeshit’ snakkend naar een nieuw geluid maar schrapt het vrij snel de deur met lichtgevend ‘EXIT’ kent hij inmiddels wel Welkom!

Lid sinds

10 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
'De schrijfmicrobe heeft me enkele jaren geleden overvallen.' Dit vond ik een leuke zin. Ik ben heel erg benieuwd naar je verhalen, ook al schrijf je weinig, ik hoop wel dat je ze plaatst. Leuke baan heb je.

Lid sinds

12 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
eigenlijk schrijf ik best veel, maar meestal 'slechts' in scenario, of muziek- en concertrecensies... dat leest niet zo fijn als een echt 'verhaal'. Maar ik zal er enkele plaatsen.