Lid sinds

8 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Even voorstellen: Céline

Hoi iedereen, Ik ben Céline, 16 jaar. Schrijven doe ik al van toen ik nog op de lagere schoolbanken zat. Het begon met korte verhalen en ging geleidelijk aan over in steeds dikker wordende boeken. Intussen heb ik twee boeken op mijn naam staan en werk ik volop aan een derde. Daarnaast schrijf ik ook nog steeds korte verhalen en columns en recenseer ik sinds kort aan de lopende band boeken en films Ik woon in België en zit voorlopig in mijn vijfde jaar wetenschappen-wiskunde. Binnenkort plaats ik een fragmentje van mijn derde manuscript onder proeflezen, dus tot gauw! Vriendelijke groetjes, Céline

Lid sinds

9 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Eén plus één is twee daar begon het mee en met het hele alfabet beleefde ze al snel dikke pret hierna zou ze leren hoe boeken te recenseren zelfs filmprenten hebben geen geheimen behalve die voor achttien plus waarin ze tekeer gaan als konijnen daarover heeft ze niets te melden dus Welkom!

Lid sinds

9 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Cychick: Zoals jij gedichten eruit schudt, ongelooflijk Eigenlijk ben je ook een soort van konijn, maar dan op literair rijmend gebied. Je trouwe fan...Bobcat.