Lid sinds

8 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Frans (44) - even kennismaken

Hallo Allemaal, Mijn naam is Frans, 44 jaar uit Amsterdam, en ben nieuw op deze site. Al enige tijd jeuken mijn vingers en hersenen om met schrijven te beginnen. Na het lezen van enkele artikelen op deze en andere sites, is mijn enthousiasme alleen maar groter geworden. Het is best wel spannend, want langzaam beginnen eerste verhaaltjes en ideeën hun weg naar het papier te vinden. Daarbij ben ik nogal technofiel, dus maak ik gebruik van allerlei hulpmiddelen om het schrijven aangenaam te maken. Mijn eerste verhaal zal ik op de site plaatsen onder proeflezen. Ik ben benieuwd naar de reacties. Vooral of ik ze kan gebruiken om mijn schrijfstijl te verbeteren. Graag wil ik ook anderen helpen door advies en tips te geven. En hoewel ik hier nieuw ben, vind ik het leuk om samen met anderen aan de schrijfkwaliteit te werken. Zo kun je je talenten ontwikkelen. Frans

Lid sinds

8 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
:eek: Hallo Frans, welkom bij de club!! Ben nieuwsgierig naar je verhaal, ben zelf ook net nieuw dus vraag me af hoe je technisch schrijft!

Lid sinds

9 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Houdt van techniek maar schrijft op papier dat is wat antiek maar het geeft hem plezier met zijn iPod bij de hand en de Blackberry op stil is hij nauwelijks onthand en heeft hij alles wat hij wil Welkom!

Lid sinds

8 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Kijk, cychick heeft het al een beetje verraden. Ik werk met laptop en Ipad. Daarnaast heb ik yWriter5 geïnstalleerd, en dat heeft me al een aardig eind op weg geholpen om verhalen beter te structureren. Toegegeven, ik moet (en wil) nog een hoop leren, maar ik vind het prettig om met techniek te werken. Dit gaf me vandaag overigens al weer een nieuw idee om over te schrijven. Dat zal ik misschien binnenkort hier laten lezen. Bedankt voor het warme welkom, iedereen die al heeft gereageerd. Nog niet eerder ben ik zo warm op een forum onthaald, het stimuleert enorm om hier door te gaan en verder te gaan met schrijven!

Lid sinds

8 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
:ontopic: :thumbsup: hé Fransda, wat een ontzettend goeie tip dat yWriter5, super! Ik had zoveel info over al mijn personages, plaatsen, data's etc. en dat is op deze manier allemaal gerangschikt, kan ik eindelijk al die documenten deleten!! en wat betreft dat stimuleren heb je helemaal gelijk, ik voel dat precies zo!

Lid sinds

14 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ah, laptop en iPad. Niet-hip als ik ben ken ik de iPad niet echt. TabletPC? Kan je die twee met elkaar laten praten? Of moet je dan stukken overtikken, mailen, etc. ?