Lid sinds

8 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Ever... voorstellen

Hoi allemaal! Mijn naam is Mark, ik ben 24 jaar en woon samen met mijn vriendin in Tilburg. Ik werk op een MBO en heb het daar prima naar mijn zin :D . Ik ben al enige tijd aan het schrijven, vooral kortere verhalen. Tot nu toe zijn mijn projecten allemaal Engelstalig geweest maar mijn nieuwe project ga ik in het Nederlands schrijven, daarnaast zijn mijn verhalen altijd sci-fi geweest, dit project wordt een echt fantasy verhaal. Het is de eerste keer dat ik Nederlandstalig project heb, dus tips en commentaar kan ik goed gebruiken ;). Ook vind ik het nog lastig om een echt lekker lopend dialoog op papier te zetten.

Lid sinds

8 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Bedankt allemaal! :) Ja ik ben er inmiddels mee begonnen, ik weet ongeveer welke karakters ik erin wil (chaoot dat ik ben is dat nog wel onderhevig aan veranderingen, maar de HP ligt wel gewoon vast uiteraard) en de verhaallijn heb ik ook af. Mijn doel is in ieder geval 60.000 woorden te halen, maar liever meer. Het is een pittig doel, maar ik houd van uitdagingen ;). Ik heb er inmiddels ruim duizend op papier staan :P. Dus het duurt nog wel even!

Lid sinds

8 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Mooi :) Ik ben ook met mijn eerste bezig, doel ligt rond hetzelfde aantal woorden voor de eerste versie. Afgelopen week de 25000 gepasseerd, voelt goed.

Lid sinds

8 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Oh netjes! Ben benieuwd wanneer ik zo ver ben. Hoe lang heb jij daarover gedaan?

Lid sinds

9 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Een bilateraal gesprek het lijkt misschien gek is niet als in het gewone leven om een tip te geven filter woord na woord voor het juiste akkoord Welkom!