Maria la Montagne, Mijn eerste bekendmaking

Lid sinds

9 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Maria la Montagne, Mijn eerste bekendmaking

:) Hallo, ik zal me even voorstellen. Ik sta als Maria Lamontagne op de site en ben sinds 1 augustus aangemeld. 'per ongeluk' ben ik op schrijvenonline terecht gekomen bij mijn zoektocht 'hoe start ik met schrijven.' Ik heb in het verleden een opleiding mode en design gevolgd en daaruit volgend veel kunsthistorie en geschiedenis geleerd waar ik verder nooit iets aan heb gehad, behalve misschien bij het overhoren van mijn kinderen voor de middelbare school. door werk, huwelijk, kinderen krijgen, etc was mijn kunsthistorische kennis een beetje naar de achtergrond geraakt. Nu was ik op zoek naar een hobby waar ik niet veel voor nodig had en begon op internet te zoeken naar onderwerpen. Mijn interesse werd gewekt door een verhalenwedstrijd, mona lisa op reis. Ik heb inmiddels twee verhalen ingestuurd en ben in afwachting van de uitslag.(niet dat ik denk kans te hebben want zijn maar liefst 63 inzendingen) Na de inzending van mijn verhaal had ik pagina's vol historische informatie over en besloot er nog iets mee te doen. waarom dan geen combinatie, schrijven óver historie met de nodige fictie van de personages die erin voorkomen. Met het zweet in mijn handen heb ik het zojuist geplaatst bij 'proeflezers gezocht' Ps. zijn er nog meer onder jullie die historische verhalen schrijven? Hoop dat het niet bij één hoofdstuk blijft en vind schrijvenonline een fantastisch initiatief voor iedereen met liefde voor schrijven, boeken, lezen, etc, etc.

Lid sinds

15 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Welkom Maria! Wil je je naam nog in de titel van het bericht zetten? Dan kunnen we je later nog eens terugvinden. Wat leuk dat de westrijd voor Mona Lisa je zoveel inspiratie en informatie geeft!

Lid sinds

9 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hoi Ceridwen, bedankt ik heb inmiddels mijn naam toegevoegd, daar dacht ik niet aan als nieuwkomer. Ik hoop ook dat er voldoende inspiratie blijft komen om door te gaan met schrijven van mijn historisch verhaal, in ieder geval doe ik aan wedstrijden mee die me interessant lijken en die ik gebruik als 'stok achter de deur' om enigszins een doel en datum te hebben waarop iets af moet/mag zijn en niet voor de prijzen, is ook leuk natuurlijk!! want ik vind het moeilijk om 'gewoon' met schrijven te beginnen.

Lid sinds

10 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Maria zwoegde en zag niet waar ze naar verlangde maar op een mooie dag in de zachte zomerwarmte trok ze de stoute schoenen aan en liet zich niet uit het veld slaan want de blaren waren best erg maar zo bereikte ze uiteindelijk de berg Welkom!

Lid sinds

9 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
:{} Wat ontzettend leuk, dank allemaal, en die prachtige welkomst dichtsels van cychick, ik denk dat iedereen het fantastisch vind zoiets cadeau te krijgen!!