Lid sinds

12 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Terug van een poos weggeweest

Hallo allemaal. Eindelijk ben ik weer terug, nadat ik een poos weg ben geweest. Mijn vorige naam' Swarovski` kreeg ik niet meer aan de praat. Nu heet ik voortaan `Writers-Block` omdat ik meestal vastloopt op een verhaal, terwijl ik al een eind op weg ben. Het laatste jaar heb ik van weinig tot niks geschreven. Ik was er mentaal niet bij wegens omstandigheden. Baan verloren, autisme geconstateerd bij onze oudste dochter en onze woning verkopen, omdat de hypotheek niet meer was op te brengen, nadat ik mijn baan was verloren. Gelukkig zijn we inmiddels verhuisd en mijn oudste dochter gaat na de vakantie naar een school die gespecialiseerd is zijn op autistische kinderen. Gelukkig is nu alles weer in een rustiger vaarwater gekomen. En nu is er weer drang om een nieuw boek te gaan schrijven. Ik denk dat ik er wel weer mentaal aan toe ben. Dan kan ik alles weer van mij afschrijven. Het gaat weer kinder/jeugd boek worden. Ik ben al met een research bezig. Mijn hoop is dat we op deze forum weer van gedachten kunnen wisselen met tips etc. Vriendelijke groet

Lid sinds

19 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid
  • Moderator
  • Administratie
  • Beheerder
Dit is je derde account. Waarom mail je niet gewoon om weer toegang te krijgen tot je oude? De volgende keer wil ik graag dat je dat doet.

Lid sinds

13 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Zuiver als kristal verloren in het dal klauterde naar boven nam een andere route blijf in jezelf geloven vaste grond onder de voeten Welkom!

Lid sinds

12 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
:)[ Nu heet ik voortaan `Writers-Block` omdat ik meestal vastloopt op een verhaal, terwijl ik al een eind op weg ben. Het laatste jaar heb ik van weinig tot niks geschreven. Ik was er mentaal niet bij wegens omstandigheden] [Gelukkig is nu alles weer in een rustiger vaarwater gekomen. En nu is er weer drang om een nieuw boek te gaan schrijven. Ik denk dat ik er wel weer mentaal aan toe ben. Dan kan ik alles weer van mij afschrijven. Het gaat weer kinder/jeugd boek worden. Ik ben al met een research bezig. Mijn hoop is dat we op deze forum weer van gedachten kunnen wisselen met tips etc.] He, Writers Block, Ik ben nog niet heel erg lang actief op schrijvenonline, en weet niets over je verleden hier maar wilde je een hartelijk welkom heten en hoop dat je weer genoeg inspiratie krijgt. Bij mij is het vice versa, door vele moeilijkheden en frustraties moest ik iets vinden om op dat zelfde moment mijn gedachten ergens anders op te focussen maar niet achteraf ook al wordt het schrijven niets, ik ben in ieder geval beter te pruimen voor mijn familie en vrienden omdat ik het te druk heb met mijn schrijfsels en niet doordraai vanwege de problemen welkom gewenst door een andere nieuweling

Lid sinds

12 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hallo, Ik was hier voorheen al een poosje. Ik heb 4 boeken geschreven, 2 jeugdboeken en 2 kerstromans. Ik wil nu een sterk jeugdboek schrijven. Echter! ik loop weer vast, maar nu wil ik doorzetten(Deed ik voorheen ik ook) Een boek schrijven vereist mij heel veel concentratie. Ook bij ieder ander, neem ik aan. Als een boek van mij af is. Laat ik het altijd door een partucilier mijn werk Redigeren en Corrigeren. Kost wel geld, maar dan weet ik zeker dat het goed gebeurd. Succes met jullie eigen schrijfwerk.