Lid sinds

11 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Hallo, ik ben eileen

Hallo allemaal, Ik ben nieuw hier en zal me even voorstellen. Mijn naam (hier) is Eileen. Ik vind het leuk om te schrijven (anders zat ik hier ook niet). Ik heb een tijdje columns en twee feuilletons geschreven voor een groot landelijk weekblad en in 2009 is mijn eerste kinderboek verschenen. Daarna heb ik lang gewerkt aan een tweede en dat ligt nu bij vier uitgevers tegelijk (de uitgever van mijn eerste boek geeft dit genre niet uit). Deze week kreeg ik van 3 van de 4 positieve feedback, dus vandaag loop ik stuiterend door het huis. Groeten Eileen

Lid sinds

13 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid
  • Moderator
Hoi, welkom, EileenO! Welke feuilletons heb je geschreven, en welk kinderboek? Wil je in je topictitel even je naam vermelden (via Bewerken)? Er is hier namelijk nog een voorsteltopic met de titel Hallo allemaal. Het is lastig om te weten wie er achter Hallo schuilgaat <- ook lastig om je eigen topic terug te vinden.

Lid sinds

12 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Een blij ei vaart er wel bij binnen in die schaal verzint ze menig verhaal bij succes stuitert ze rond geeft spontaan een grote fuif maar donder niet op de grond want dan verander je in struif Welkom!

Lid sinds

11 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Sorry, dat ik niet meer heb gereageerd. Ergens is iets mis gegaan en ik kreeg geen melding van reacties (ik zal waarschijnlijk iets met mijn instellingen moeten doen). Mijn kinderboek heet De verdwenen soapster en is uitgegeven bij De Eenhoorn. De feuilletons heb ik voor het weekblad Vriendin geschreven. De jeugdroman waar ik over schreef gaat heel goed. Ik heb een uitgever gekozen en ben nu aan het herschrijven. De planning is dat het najaar 2012 verschijnt. Inmiddels ben ik ook samen met een illustrator bezig aan een hele peuterserie. We streven ernaar om ook dat eind 2012 in de winkels te hebben (nou ja, dat is de planning van de uitgever en wij gaan proberen dat te halen).