Lid sinds

16 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker

Clemens - Had me hier nog niet voorgesteld

6 maart 2011 - 8:47
Dag collega-schrijvers. Ik was meteen in de blog van Schrijven Online begonnen, helemaal voorbijgaand aan het forum. Dus bij deze: Ik ben Clemens van Brunschot en woon in Eindhoven, waar ik momenteel het Carnaval probeer te ontlopen (waar ze ooit mijn arm uit de kom trokken). Alles in mij is bezig om eindelijk te debuteren. Na acht romans, waarvan vijf het vermelden waard, wordt dat huizenhoog tijd. In de blog heb ik meer over mijn nieuwste geschreven: "Eugénie Stauf en de gelovige". Ik heb jarenlang begeleiding gekregen van Hans ter Mors en nu heb ik Script+ ingeschakeld voor een manuscriptbeoordeling. Met de meesten van jullie deel ik in ieder geval uithoudingsvermogen. Want de leercurve is lang, het geloof van de achterban soms tanende, en de uitgevers steeds kritischer. Hoe groter de uitdaging, hoe harder ik loop, nog steeds. Na mijn "De Mietjeskring" (dat wel publicabel werd geacht door uitgevers, maar toch niet bijzonder genoeg bleek), heb ik mijn laatste lekker helemaal geschreven zoals ik hem zelf wilde hebben, dus nogal apart. Hopelijk niet TE apart; desnoods geef ik het werk zelf uit. Ik zal in de blog een keer iets schrijven over de rol van NLP in verband met dat doen-wat-ik-wilde. Tot gauw.

Lid sinds

14 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
6 maart 2011 - 12:30
Alsnog welkom :) Zou je wel even jouw nickname in de topictitel willen zetten (kan door op 'bewerken' te drukken). Dan valt dit draadje later makkelijker terug te vinden voor degene die het terug wil vinden ;) Alvast bedankt.

Lid sinds

16 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
6 maart 2011 - 15:27
Bedankt voor het welkom heten. Het is heel bijzonder, dit Schrijven Online. Ik ben al bijna drie jaar betalend lid, maar eigenlijk nu pas actief geworden. :o

Tja

Lid sinds

15 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid
6 maart 2011 - 16:46
Hallo Clemens. Het wordt inderdaad steeds moeilijker om een uitgever te vinden. Gewoon doorgaan.

Lid sinds

13 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
7 maart 2011 - 19:41
Gemaskerd met een mitella bier aan deze jongen niet besteed ik hoef het niet te vertellen Carnaval interesseert hem geen reet feestvierders met blote tietjes dansend op een praalwagen hij schrijft liever over mietjes de gekte komt met vlagen Welkom!

Lid sinds

14 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
8 maart 2011 - 9:28
Beste Clemens, welkom... en succes met het publiceren van je roman! Ben ook wel benieuwd naar je NLP-verhaal.